Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben: Dagens Tips 31 Mars

Bomben Tips på Dagens Matcher i Fotboll

Dagens Bomben kupong bjuder på ett gäng sköna drabbningar i Premier League. Ja, idag, lördag omstartar ligan efter landslagsuppehållet. Det är på tiden för vi saknade Bomben tips och spel på matchresultat. Landslagsfotboll är förvisso kul, men inte alls lika spännande som klubbligorna. Notera att det är fyra fotbollsmatcher som är med på Bomben1 kupong idag och inte tre, vilket de flesta av oss är vana vid.

Vi håller Manchester United som klar favorit denna lördag och tror dessutom att Swansea nollas. Nedan följer samtliga Bomben tips för dagens spel som avgörs den 31 mars 2018. Vi väljer systemet med två matchresultat alternativ för varje Bomben match. Det är fotbollen som är i fokus idag, vilket är helt perfekt, då vi på Ettkrysstvå är bäst på att tippa fotbollsresultat. Enligt statistik, vinner vi 134% av satsade pengar på Bomben1.

Bomben Tips för Match 1: Brighton – Leicester

Brighton kommer närmast från förluster mot Manchester United och Everton, men har stått för flera pigga insatser på hemmaplan den senaste tiden. Anthony Knockaert är avstängd och mittfältskollegan Dale Stephens kommer testas sent. Leicester kommer närmast från förlust mot Chelsea i FA-cupen. Vi tippar 0,1 – 0,1 i första Bomben match idag, lördag. Kryss tippas på Stryktipset.

Bomben Tips för Match 2: Manchester United – Swansea

Manchester United åkte på en svidande sorti mot Sevilla i Champions League, men i det inhemska spelet har det sett rätt stabilt ut den senaste tiden. Ashley Young går en kamp mot klockan för att bli spelklar. Swansea är uddlöst på resande fot. Saknar anfallaren Jordan Ayew. Bomben tips vår expert har att ge här är två-tre mål för hemmalaget och max ett mål för Swansea.

Bomben Tips för Match 3: Newcastle – Huddersfield

På match nummer 3 på dagens Bomben tips tror vi på en knapp vinst för Newcastle. Laget fick bra utdelning mot Southampton och har nu skaffat sig andrum i bottenstriden. Målvakten Robert Elliot saknas. Huddersfield vann höstmötet med 1-0, men har väldigt svårt med målskyttet. Speltips från vår Bomben expert här blir 1,2 – 0,1, men 1-1 kan strykas.

Bomben Tips för Match 4: Watford – Bournemouth

Dagens Bomben kupong avslutas med Watford mot Bournemouth. Hemmalaget har stått för ett par rejäla kollapser på sistone, men är vanligtvis ett pålitligt hemmalag. Saknar dock tunga pjäser som Tom Cleverley och Christian Kabasele. Bournemouth är väldigt ojämnt. Saknar Adam Smith. Här har vi exakt samma tips att ge som för förra match med 1,2 – 0,1 som förslag.