Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Dagens Tips 26 Februari Bomben

Fotbollsbild dagens bomben Levante spelar

Topplaget Napoli staplar segrar. Expertens tips är att den italienska fotbollsklubben gör jobbet även på måndagens Bomben kupong. Dagens tips och senaste nytt om varje match hittar du i slutet av denna artikel. Först vill vi dock skriva några rader om andra två matcher. Kort sammanfattning är alltid bra att ha för er som inte orkar läsa hela artikeln med speltips. Dessutom får du allt nytt om lagen, vilket underlättar spel på resultat.

Tips inför Kvällens Bomben Matcher

Borussia Dortmund få slita för segern – och i Spanien är Betis lurigt. Dortmund kan ikväll göra ett litet ryck i kampen om andraplatsen och laget har definitivt jobbat sig ur svackan från i höstas – men vi kan fortfarande inte sätta någon sprudlande form. Tätt schema dessutom, i torsdags var man i Italien och hade ganska flyt då man slog ut Atalanta. Gästande Augsburg visar fallande form men brukar faktiskt trivas fint på denna arena. Ettan tippas men ingen ”kross” att vänta.

I Italien är racet mellan Napoli och Juventus häftigt. Båda lagen staplar segrar och varje litet poängtapp kommer direkt att märkas i tabellen. Ikväll är Napoli på Sardinien för match mot Cagliari. Av tradition en fruktad uppgift men årets Cagliari har ingen märkvärdig hemmastatistik och förra säsongen kom Napoli hit och vann med 5-0. Visst gör man jobbet igen!

I Spanien har Levante inte vunnit sedan november och nu är man i allra högsta grad indraget i bottenstriden. Betis hemma ikväll och det kan vara en vettig uppgift att ta hem tre poäng idag, måndag. Betis är ju väldigt ojämnt och har bjudit på flera spektakulära matcher. Om Betis är suget är man det bättre laget, men om gästerna gör en mer avslagen insats kan Levante brotta till sig den viktiga segern.

Bomben Tips från Expert Idag

Idag låter vi vår bästa Bomben expert att välja hur många mål han tror lagen gör. Hans kupong innehåller 72 rader.

Dortmund 23 -Augsburg 12

Dortmund har spelat cup i veckan och det är klart att Atalanta borta är en match som tar på krafterna. Toppstriden i ligan är stentuff och Dortmund kan inte prioritera ner den. Dortmund har Yarmolenko och Philipp borta. Även målfarlige mittfältaren Kagawa är borta och offensivt är Dortmund långt ifrån vad de varit tidigare. Augsburg har saknat viktige Finnbogason offensivt under en tid. I övrigt är defensive mittfältaren Baier avstängd.

Cagliari 01 – Napoli 234

Cagliari föll mot Chievo senast i italienska Serie A och formen är inget vidare. Napoli är ute efter guldet och kommer med nio segrar i följd till den här matchen. Napoli har vunnit 21 av 25 matcher. Cagliari har Pisacane, Cigarini och Farias borta. Inget nytt jämfört med senast men en del minus. Fortsatt fin Napoli-status, det är Chiriches samt långtidarna Ghoulam och Milik som går skadade.

Levante 12 – Betis 023

Levante har inte vunnit sedan i november. Formen är svag och nu är det farligt nära till nedflyttning. Real Betis blandar och ger och är väldigt svårbedömt. Levante saknar målvakten Raul Fernandez, Ivan Lopez och Alex Alegria. Real Betis har skador på Jordi Amat och Andres Guardado. Båda startade senast och innebär vissa minus.