Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Dagens Spelförslag och Tips November 23

Hockey SHL Bomben Tips

Bomben är här igen. Det blir en het ishockey kväll i SHL ikväll. Svenska Spel bjuder dessutom på hela 444 444 kronor extra på torsdagens SHL-Bomben! Vi tar ställning för Djurgården, medan bottenmatchen i Karlskrona definitivt lär bli hård. Tippa Powerplay och krydda till dina tips med Hockey Bomben idag för att vinna maximalt med pengar.

Vårt Tipsförslag Bomben

Mästarna HV har lagt den allra tyngsta perioden bakom sig men senast föll man tillbaka igen: jobbiga 1-6 hemma mot rivalen Linköping var inte speciellt snyggt. Lever farligt även på torsdagen då Djurgården gästar, säger vi i vårt tipsförslag. Det har varit lätt att plussa för DIF under hösten – förlusten i Karlskrona senast var en av få sämre insatser. Nu har man fått vila i veckan och lär studsa upp med en bra insats – tippas!

Karlskrona slog alltså Djurgården senast, 1-0 efter 37 räddningar av Jönsson i målet. En troligt viktig seger och en väldigt skön ”nolla” – defensiven har ju varit i gungning på sistone. Viktig fight mot problemlaget Brynäs nu. Lite bättre av Brynäs på sistone men fortfarande har man massor att bevisa. Är förstås det bättre laget här men orkar Brynäs ta kampen? Vårt tipsförslag är att det inte blir många mål i detta hockeyspel. Hård och målsnål match att vänta.

Linköping har börjat göra mål och klättrar i tabellen, inget helt överraskande utveckling. När man nu får besök av Mora blir det förstås lätt att säga bra chans till ytterligare en LHC-seger och får man någorlunda tidig utdelning ska det kunna gå smidigt. Dagens Mora förtjänar ju ändå viss respekt. Tre raka segrar sedan uppehållet och vi vill få med ett kryssresultat. Vi räknar med en målfest för Linköping ikväll.

Dagens Bomben Kupong Speltips

Följande 144 rader ska ge oss en del av den kryddade potten, när vi lämnar in dagens spelkupong på Hockey Bomben:

  • HV71 123 – Djurgården 34
  • Karlskrona 13 -Brynäs 13
  • Linköping 245 – Mora 12