Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Dagens Hockeytips: Bomben och NHL Matcher 21 December

Hockeybomben idag bild

Vi sammanfattar kvällens hockey i denna artikel som fokuserar på torsdagens HockeyBomben. Det ligger 333 333 kronor extra på SHL-Bomb idag. Vi på Ettkrysstvå räknar med tre riktigt hårda matcher, bland annat på Hovet där Luleå brukar trivas bra. Dags för vårt spelförslag och kort analys innan det är dags att betta på ishockey. Lycka till nu. Vi börjar med Bomben och avslutar med kvällens bästa NHL-matcher.

Bomben: Kort Spelanalys av Dagens Hockeykupong

Djurgården fick en behaglig omstart i tisdags då Karlskrona besegrades med 3-0. Siffrorna hemma på Hovet förbättrades därmed ytterligare – men Luleå räds knappast uppgiften. Det brukar bli knallhårt mellan dessa gäng, fem raka kryss, och på Hovet har Luleå tagit minst en poäng vid sex raka besök. Hårt igen!

Karlskrona räckte alltså inte till mot Djurgården senast men på torsdagen väntar Örebro, en riktig favoritmotståndare: faktum är att Örebro ännu inte slagit Karlskrona under ordinarie tid i SHL (nio möten). Viktig match för Karlskrona som brukar kunna ta sig samman – hemmalaget får ett knappt tips men någon målfest blir det knappast.

Mora vilade i tisdags och gör därmed första matchen på länge när HV71 gästar. För HV blev det skön hemmaseger mot Luleå i tisdags efter att ha avgjort i slutperioden. Fortfarande har HV mycket att bevisa men formen börjar ändå att röra på sig. Torskade här tidigt på säsongen men har nu bättre koll på vad som väntar – vi vädrar revansch mot ett kanske något rostigt Mora.

Vårt Bomben Tipsförslag Idag

Vi lämnar in en Hockey-Bomben kupong idag med 72 spelrader enligt nedan:

  • Djurgården            123 – Luleå                       12
  • Karlskrona             123  – Örebro                   1
  • Mora                      23 – HV71                      34

Kvällens Bästa NHL Spel att Tippa Idag

Utöver SHL och åtta bra matcher som väntar ikväll, torsdag, hemma i Sverige, är det även en rad NHL spel senare. Av dessa har vi valt fyra som vi rekommenderar dig att tippa. Nedan skriver vi några rader om varje match som vi tror kan vara intressant att satsa på.

Boston – Winnipeg

Boston har två raka segrar och har lyft nivån ett snäpp den senaste tiden. Finns kunnande i massor och Boston blir farligt framöver. Winnipeg är också riktigt formstarkt för dagen. Knapp etta.

Dallas – Chicago

Chicago har hittat storformen på slutet och har radat upp segrar. Är dock begränsat i grunden och nu väntar en stentuff match. Dallas kommer uppretat efter två OT-förluster i följd.

Edmonton – St Louis

Edmonton är inne i en viktig period. Spelar många hemmamatcher framöver och måste leverera för att få kontakt med lagen ovanför. Har i alla fall visat klart piggare form på slutet. Stadig etta!

Los Angeles – Colorado

Colorado har lyckats besegra Pittsburgh två gånger den senaste tiden, men någon långvarig positiv trend är svår att se. Los Angeles vann senast starkt mot Philadelphia och är numret större.