Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Dagens Hockeybomben 4 Januari

SHL Hockey Bomben

Idag är det hockey som gäller på Bomben1. Det väntar 160 331 kronor extra i jackpott, rullpott som Svenska Spel erbjuder vid ingen vinst på Bomben i förra spelomgångar. Dags för speltips för dagens Hockeybomben. På torsdag är det SHL som gäller. Luleå lär komma ruskigt retat till Gävle… I Malmö luktar det återigen målrikt!

För en knapp månad sedan gjorde Brynäs 6-1 och 6-0 på Luleå – siffror som för tankarna till tennis- och badminton regler. Nu möts lagen igen och det blir förstås enkelt att räkna med ett mycket laddat Luleå… Insatsen i Mora senast var dock skör och det blir tufft att ta revansch på ett Brynäs som fortsätter att visa bra form. Några ”tennissiffror” blir det dock inte denna gång.

Frölunda har krigat sig upp till tredjeplatsen och även om det fortfarande bör finnas ytterligare någon växel känns formen ganska stabil. Gästas nu av den tydliga serieledaren Växjö, som håller i helt okej trots en del jobbig frånvaro i truppen. Mot ett nytänt Frölunda i Scandinavium blir det dock tufft.

Malmö kommer från säsongens svettigaste vändning, då 0-4 väldigt sent blev till suddenseger hemma mot Skellefteå! En riktig ”boost” och en av flera målrika Malmö-matcher på sistone. Även Linköping har bjudit publiken på valuta i form av många mål på sistone och vi räknar med en rolig match på torsdagen – med Malmö som knappa segrare?!

Vår Bomben Kupong Idag: Speltips

Vi väljer 36 rader på dagens spelkupong. Nedan hittar du våra  spelförslag samt senaste nytt om hockeymatcher,

Brynäs 34 – Luleå 1

Brynäs mot Luleå. Den här säsongen har det blivit storsegrar för Brynäs del i det mötet, då Gävlelaget har vunnit med 6–0 och 6–1. Vi tror inte på ett nytt tennismöte ikväll, men tror ändå på en klar vinst för Brynäs. Vår hockey expert är så pass säker på laget att han gör en första insättning hos Unibet för att få odds välkomstbonus. Det gör att han maximerar insatsen på matchen och går all-in på denna Bomben match.

Frölunda 34 – Växjö 12

Finländske forwarden Tuomas Kiiskinen är åter i träning och även om han inte är redo för comeback mot Frölunda i kväll så är skadeläget i Växjö bra,. Ja, faktum är att laget inte har någon spelare på skadelistan. Men det innebär inte att samtliga spelare är tillgängliga. Sedan tidigare är kvartetten Elias Pettersson, Linus Högberg, Jonas Røndbjerg och David Madsen på JVM-spel. Men skadefritt är det hos serieledaren och tränaren Sam Hallam är belåten.

Malmö 345 – Linköping 34

Malmö har vunnit fyra raka matcher och som tidigare under säsongen har en stor anledning bakom lagets lyckade perioder varit två amerikaner i första kedjan. Rhett Rakhshani och centerkollegan Andy Miele. Den förstnämnda är bekant för SHL-publiken och har på bara 17 matcher gjort 23 poäng. Andy Miele gör sin första säsong i SHL efter många år i AHL och har gjort 24 poäng på 26 matcher.