Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Dagens Fotbollsbomben 22 December

Fotbollsbomb Stadion Bild

Ni som inte nöjer er med Topptipset ikväll, har också en fin chans att vinna extra pengar på Bomben. Det är fotbollen som är i fokus här på Bomben idag. Svenska Spel har valt tre bästa fotbollsmatcher ikväll, fredag: supermötet mellan Arsenal och Liverpool, italienska ligans Cagliari mot Fiorentina samt katalanska Espanyol mot Atletico Madrid i spanska La Liga.

Det väntar alltså en iktigt skön fotbollskväll på fredagen. Även för dig som redan har hämtat ut alla veckans riskfria spel blir det alltså saker att göra. Vi föredrar tippa antal mål på fotboll och idag får vi en perfekt chans av Svenska Spel. Tre matcher som spelbolaget har inkluderat idag fredag är alla utsökta. Den givna höjdpunkten på Bomben är utan tvekan Arsenal mot Liverpool, där vi räknar med målfyrverkeri! Så brukar det ofta vara när dessa två lag möts.

Kort Sammanfattning av Dagens Bomben-Matcher

Både Arsenal och Liverpool jagar uppåt och nu är ju den högintensiva perioden kring storhelgerna igång – seger i fredagens stormatch skulle verkligen vara stärkande för dessa lag. Att det blir offensivt och målrikt när dessa möts är mer regel än undantag och givetvis finns förutsättningarna för målkalas även på fredagen. Framförallt gillar vi Liverpools form skarpt och man har också ett tydligt övertyga på Arsenal de senaste säsongerna. Vi vill se mål och helst bortaseger!

Cagliari stod emot Roma borta i 93 minuter senast – men i 94:e släppte man surt in matchens enda mål… Laget har nu inte vunnit på länge och hemmaseger mot Fiorentina på fredagen skulle verkligen vara nyttigt för julhumöret. Här hemma brukar Cagliari kunna spela trevlig fotboll och vi räknar med ett bra hemmalag – men Fiorentina har förstås kapacitet för att svara. Mål att vänta även här!

Tightare då i speltips som avser antal mål som görs i Fotbollsbomben Match nummer tre, i Spanien. Det har inte snackats jättemycket om Atletico Madrid denna säsong men laget är ändå obesegrat och jagar Barcelona. Blott sju insläppta på 16 omgångar är grymt starkt. När man nu gästar ett trubbigt Espanyol talar väldigt mycket för en ganska typisk Atletico-seger: ”knappt men klart”.

Speltips Fotbollsbomben Idag Fredag

Ettkrysstvå redaktionen väljer att lämna in en följande Fotbollsbomben spelkupong på Svenska Spels Bomben idag. Notera att vi satsar på 72 rader:

  • Arsenal                       23 – Liverpool                    234
  • Cagliari                       12 – Fiorentina                  123
  • Espanyol                    0 – Atleitco Madrid        12