Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Dagens Fotbollsbomb 3 Januari

Dagens Fotbollsbomben Spelare

Efter en super SHL-kväll igår väntar nu Fotbollsbomb idag. Ett par heta derbyn att lösa på onsdagens Bomben: i London väljer vi Chelsea, i Turin ska det gå smidigt för ”Juve”. Spansk cupskräll lockar! Arsenal tappade surt segern mot West Brom på nyårsafton och vi är inte helt förtjusta i formen. Det har blivit jobbig lucka upp till topp-4 och i onsdagens derby mot Chelsea blir det tufft. Tydligt positiv kurva för Chelsea, som haft ganska tacksamma uppgifter den senaste tiden. Brukar trivas mot Arsenal och vi har ganska starka Chelsea-vibbar här.

I Italien handlar det om kvartsfinal i cupen mellan Juventus och Torino, där hemmalaget ju minst sagt är ”storebror”. Cupen är inte Juventus huvudfokus men givetvis kommer man att visa god inställning med tanke på motståndet. Torino skrällde mot Roma i förra omgången och är inte ofarligt – men klasskillnaden ska onekligen ta ut sin rätt här.

Valencia svarade för en briljant höst men innan jul var formkurvan tydligt vikande, åkte på kort tid på säsongens tre första förluster. Nu handlar det om cupmatch borta mot ett Las Palmas som är jumbo i ligan men som faktiskt kan ganska mycket. Har slagit Valencia ett par gånger på senare år och ska Las Palmas kunna gå vidare behöver man förstås skaffa sig ett försprång i detta inledande hemmamöte. Målrik match att vänta och vi viktar systemet i hemmalagets favör! Samma tips som vi för övrigt även publicerat i dagens Topptipset tips.

Vår Fotbollsbomb Spelförslag Onsdag

Följande 72 rader spelar vi idag på Fotbollsbomben:

Arsenal 1 – Chelsea 23

Vi tror verkligen på en seger för Chelsea i dagens derby i Premier League. Sanchez gör mål, men Conte och Chelsea vinner tack vare sin fantastiska form. Det verkar dock vara för sent att jaga ikapp Man City som enligt de flesta har redan vunnit ligan.

Juventus 234 – Torino 01

Han sitter på en av fotbollsvärldens dyrbaraste vänsterfötter, Juventus anfallsstjärna Paulo Dybala. De lär inte riskeras i cupderbyt mot Torino i den italienska cupens kvartsfinal på onsdagskvällen. Medierna tror att Dybala, som gjort 14 mål på 18 ligamatcher under säsongen, kommer att vilas för att vara pigg och fräsch mot Verona i det efterföljande ligamötet.

Det skulle betyda att det blir en 4–3–3-formation där inte heller Mario Mandzukic finns med från start utan där Gonzalo Higuain flankeras av Federico Bernardeschi och Douglas Costa. 30-årige toppforwarden Higuain har gjort nio mål i ligaspelet så här långt.

Las Palmas 23 – Valencia 123

Valencia gick igenom säsongsinledningen obesegrat och pressade Barcelona rejält i den absoluta toppen. Men i december började motgångarna: tre av lagets fyra senaste ligamatcher slutade med förlust. Dessutom har laget oväntade problem även utanför planen nu efter jul.

Tränaren Marcelino var nämligen med om en bilolycka när han körde på ett vildsvin, strax innan nyår. Marcelino klarade sig relativt bra, men har varit hemma och vilat och lärt sig badminton regler i stället för att träna laget efter juluppehållet. Hans kompisgäng verkar nämligen vara besatt av denna sport, vilket gör att han planerar prova badminton för första gången direkt efter det att han är tillbaka efter skada. I julklapp har Marcelino fått ett rack av dem som han alltså numera inte kan testa på grund av hälsoproblem.