Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Dagens Fotbolls-Bomb 20 December

Dagens fotbolls-bomb bild

Visst ligger allas fokus på Europatipset tips och Topptipsförslag idag. Ni som gillar betting på antal mål får dock inte missa dagens Fotbolls-Bomb. Den 20 december är tre matcher inkluderade i Bomben-kupongen. Smidiga segrar för Bayern München och Chelsea att vänta på onsdagens Bomb – men däremot kan vi lätt se Manchester United hamna illa till.

Kort Analys inför Dagens Fotbolls-Bomb

Vi inleder analysen med första Fotbolls-Bomb match. Svenska Spel inleder med Tyskland idag och en toppmatch mellan Bayern och Borussia. Det har verkligen inte slagit några gnistor om Bayern München den senaste tiden. Laget har vunnit tre raka med 1-0, vilket ju är ovanligt tighta siffror för att vara Bayern. På onsdagen räknar vi dock med mer energi. Det är sista matchen innan lång vila och motståndet i cupmatchen heter ju Dortmund. Dessa har tagit sig samman en aning men nej, man har inte formen för att skrälla borta mot ett säkerligen heltänt Bayern.

Conte lär passa på att lufta bänken en del i onsdagens Ligacupmatch mot Bournemouth men det blir ju ändå en stark och namnkunnig Chelsea-elva som enkelt skall lösa detta. Bournemouts formpil pekar nu nedåt igen och med ett intensivt program framför sig i Premier League bör man lägga krutet på bottenstridandet där. Vi tror på Chelseas vinst i match nummer två på dagens Fotbolls-bomb.

Bristol City tillhör de stora sensationerna i England denna höst! Inte nog med att laget toppstrider i The Championship – man har dessutom slagit ut Premier League-lagen Watford, Stoke och Crystal Palace i Ligacupen. Nu trissas nivån upp då Manchester United kommer på besök. Det är ju dock verkligen inget toppat United som gästar och ett vrålladdat Bristol City kan gott och väl bjuda upp till rejäl kamp. Vi streckar för en jämn match!

Vårt Spelförslag för Dagens Fotbollsbomben

Vi på Ettkrysstvå väljer att köpa en Bomben-spelkupong med totalt 72 rader. Nedan hittar du våra tips på Fotbollsbomben idag:

  • Bayern München         234 – Dortmund                     1
  • Chelsea                          234 – Bournemouth               1
  • Bristol City                     12 – Manchester U               0123