Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Dagens Bomben Tips 16 Mars

Tips på Dagens Bomben Matcher 16 Mars

Idag, fredag, är det rätt få fotbollsmatcher som är värda din tid. Svenska Spel väljer att sätta hockey i fokus för dig som gillar tippa på matchresultat och spela på Bomben. Dagens kupong bygger på tre relativt heta hockeymöten. Vi låter vår expert på just denna sport att skriva en kort artikel med dagens tips som avser svensk hockey den 16 mars.

Bomben Match nummer 1: Luleå mot Brynäs

Defensiven prioriteras när allt ska avgöras. Bomben experten räknar med idel jämna matcher i åttondelsfinalen, och slutspelsserien. Luleå och Brynäs är två lag som inte har bjudit upp till någon större underhållning så här långt i spelet. När det är en helt avgörande hockeymatch brukar lagen vara mycket noggranna med självdisciplinen samt det defensiva arbetet. Därför räknar vi på Ettkrysstva.com med att den här Bomben matchen blir målsnål. Luleå får tipset, men det är oerhört ovisst. 3-1 är ett rimligt match resultat att utgå ifrån. Den väljer vi för spel på Oddset Matchen idag.

Bomben Match nummer 2: AIK och Oskarshamn

Båda hockeyklubbar haft sina styrkor i offensiven under säsongen. Flest gjorda mål av samtliga lag i Hockeyallsvenskan talar sitt tydliga språk. Bortalaget Oskarshamn har också läckt bakåt, så pass att Oskarshamn släppte in flest mål av alla lag. Vi tror att Oskarshamn kan skrälla här i denna Bomben match, men att det blir inte med stora siffror. Både AIK och Oskarshamn har visat upp ett förbättrat försvarsspel på slutet av seriespelet. Det blir ett halvtråkigt möte som vi tror slutar med 2-2

Bomben Match nummer 3: Södertälje mot Björklöven

Vill Södertälje ha chansen att leva vidare i slutspelsserien kvar, krävs det troligen en vinst här i matchen mot Björklöven. Utan den spelskicklige backen Marcus Bohman blir det svårt. Lägg dessutom till att en annan kreativ back, Jonas Liwing, saknas sen tidigare. Björklöven har varit effektiva och disciplinerade under hela slutspurten av serien. I den här matchen avgör Björklövens kyla, målvaktsspel och powerplay. Vi tippar 2-3 på Dagens Bomben tips.

Systemförslag på Bomben: 72 rader

  • Luleå 2,3 – Brynäs 1,2
  • AIK 2,3 – Oskarshamn 2,3
  • Södertälje 1,2 – Björklöven 3,4,5