Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Dagens Bomben Speltips

Frankrike Wales bild

Nu gäller det för ”blågult”! Vi tror att Italien får svårt att luckra upp hemmaförsvaret. Läge för desto fler mål i övriga Bombenmatcher. Ettkrysstva.com presenterar Dagens bomben speltips som är extra intressanta för alla er som gillar betting i Sverige. Vårt landslag spelar ju en så oerhört viktig VM-kvalmatch idag.

Italien är ”alltid” med i VM och har en förmåga att prestera när man är nere för räkning. Så är väl inte fallet nu för en andraplats bakom Spanien i gruppen var ju inte mycket att säga om. Vi är samtidigt inte imponerade av lagets spel och tradition är ju inte allt. Tränaren Ventura är en riktig taktiker och lär ha full koll på Sveriges styrkor och svagheter. Ett oavgjort resultat på bortaplan behöver inte vara tokigt och det mest troliga scenariot är en tät match där Italien har mest boll. Vi tror inte att något lag mäktar med fler än ett mål och Sverige ska kunna hänga med bra. Det är bara att hämta gratis pengar vid registrering och spela odds på matchen. Du hittar ett flertal spelbolag som du säkert inte redan har ett konto hos på vår startsida.

England-Tyskland är ett riktigt klassikermöte och vi sticker ut hakan lite och tar bara bort nollan på England. Laget är mycket hemmastarkt och faller sällan ur ramen – lite underdog-feeling nu också bör passa bra. Sedan 2013 har England faktiskt bara förlorat en av 20 matcher på hemmaplan. Inför det kommande VM-slutspelet är startelvan långt ifrån självskriven och många lär vilja visa framfötterna. Tyskland saknar bl a nyckelförsvararen Boateng och behöver inte skämmas om vinsten uteblir i fredagens kniviga bortamöte.

I Bombenkupongens tredje match hittar vi omgångens starkaste favorit i Frankrike. Laget hade ju vissa problem i Sveriges VM-kvalgrupp men ordnade till slut förstaplatsen. Det har ändå förekommit en hel del kritik och vi tror fransoserna kommer taggade till matchen. Wales fick nöja sig med en tredjeplats i sin VM-kvalgrupp och har haft en del skadeproblem på slutet. Laget håller ju inte samma klass som hemmalaget men någon jätteförlust ska det inte behöva bli. Vi betalar för ettan och tillåter förlust med som mest 3-0.

Bomben Speltips 10 november

Här är spelförslaget på Bomben på 96 rader:

Sverige – Italien VM-kval

  • Sverige 0,1 – Italien 0,1

Här gäller det för Sverige att vara lika disciplinerade som italienarna. Ett bra spelande Sverige kan hålla den här matchen jämn. Glöm inte att det kommer att vara fullt möjligt att streama matchen gratis. Det bästa tipset för att få se Sverige – Italien live är att öppna konton hos nya spelbolag och göra en insättning.

England – Tyskland Träningslandskamp

  • England 1,2 – Tyskland 0,1,2

Tyskland for fram helt överlägset i sin kvalgrupp till VM. Inget konstigt med det heller, med tanke på det tämligen svaga motståndet. Skrälläge!

Frankrike – Wales Träningslandskamp

  • Frankrike 2,3 – Wales 0,1

Wales åkte dit med 0-1 på hemmaplan mot Irland i den sista kvalmatchen till VM och därmed blev allting förstört. Nu är det vanlig landskamp som gäller och Frankrike är för bra.