Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Dagens Bomben Spelförslag 19 November

Bomben spelförslag 19 nov Watford spelare

Återigen dags för en ny Bomben. Det var kul att sammanställa dagens spelförslag. Jönköping måste blåsa på men vänder knappast. Juventus får se upp medan Watford ska kunna studsa tillbaka fint. Nedan hittar du vårt detaljerade tipsförslag som gäller Bomben-matcher på söndag, den 19 november 2017.

Det är utan tvekan fördel Trelleborg i den allsvenska kvalduellen mot Jönköping. Trelleborg vann ju hemmamötet med 2-0 och därmed är pressen rejäl på J-Södra. Måste trycka på för att göra mål – men samtidigt värna om defensiven, släpper Jönköping in ett mål måste man göra fyra framåt och det blir för svårt. Jönköping lär vinna söndagens möte – men det räcker knappast.

I Serie A tillhör Sampdoria de positiva överraskningarna. Laget har gjort många mål och har full pott i hemmaspelet. När gästerna nu heter Juventus är risken förstås stor att den sviten spricker – men vi vill ändå varna en del. Sampdoria är utan tvekan farligt, samtidigt som Juventus varit något darrigare än vanligt under hösten. Vi streckar ganska tight i våra speltips på denna italienska match.

Watford har imponerat under hösten men innan vilan blev det tre raka förluster, där tappet från 2-0 till 2-3 mot Everton onekligen sved. Nu är det nya krafter och vi räknar med ett bra Watford. West Ham är under strecket och har inte visat speciellt mycket. Kapacitetsmässigt kan laget bättre men nja, vi tvivlar på att man slår till här. Rolig match på gång!

Vår Bomben spelkupong idag

Vi lämnar in följande 144 rader:

Jönköping 123 – Trelleborg 01

Aj, aj Jönköping! Förlust med 0-2 i bortamötet var förstås allt annat än bra och nu måste Trelleborg ses med jättespännande läge att nå Allsvenskan. Gör bortalaget ett mål måste Jönköping göra fyra… Bra chans för Trelleborg att gå upp – men bra chans för Jönköping att åtminstone vinna hemmamötet. Vi spelar även på hemmalagets seger med dagens bettingbonus.

Sampdoria 12 – Juventus 123

Sampdoria avslutade med skön derbyseger innan uppehållet och här hemma har laget full pott! Tyngsta möjliga test nu då Juventus gästar – men dessa har ju varit ganska mänskliga under hösten och de italienska landslagsmännen är besvikna… Tvåan garderas!

Watford 23 – West Ham 12

På det stora hela en kanonhöst av Watford men tre raka förluster innan uppehållet, där tappet mot Everton verkligen sved. Uppehållet kom lägligt. Tuff höst för West Ham – bättre kapacitet finns men vi tvivlar på att man hittar rätt här.