Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Dagens Bomben 17 November

Hockey Bomben kupong 17 november Leksand

17 november lär bli en spännande dag för alla er som gillar betting, Bomben och satsa pengar på hockey. Vi tippar matchresultat på dagens spelkupong. Tre matcher är med på Bomben1. Hela 143 797 svenska kronor ligger i rullande pott på fredagens hockey Bomben kupong, där Linköping är laget som är i fokus. De får chansen till snabb revansch. I derbyt i Örnsköldsvik räknar vi med en massa mål. Dags att öppna kassan och satsa några kronor på Bomben idag.

Igår tog HV71 två poäng borta mot Linköping efter straffar, 2-1. HV fick vara tacksamma över den utdelningen – det var Linköping som var det bättre laget. Snabbt returmöte nu och bortais behöver nödvändigtvis inte ses som någon nackdel för Linköping: sju raka segrar i denna arena! Med revanschlusten som drivande faktor går vi på LHC.

En god nyhet är också att det finns en ny bettingsida live med recension på vår startsida. Där går det att få gratis pengar utan insättning idag. Det är just denna första Hockey Bomben1 match som vi satsar våra gratis 100 kronor på. Notera att när du läser detta, kan det redan vara för sent att ta del av detta exklusiva sports betting erbjudande.

Leksand krossade Vita Hästen med 7-2 i veckan och klättringen fortsätter – sedan tränarbytet är laget fortfarande obesegrat under ordinarie tid. Ikväll gästar Pantern – en lurig motståndare men håller Leksand skärpan ska man definitivt lösa även denna uppgift. Pantern är tydligt svagare på bortais och här duger man knappast.

I Övik blir det laddat då MODO får besök av rivalen Björklöven. Lagen ligger bredvid varandra i tabellen och båda lagen har också jobbat upp sig igen efter svackor. Skön inramning att vänta och det brukar bli underhållande matcher – vi kräver ett gäng mål från båda håll och tipset går till MODO, men inte med någon större marginal.

Våra Speltips Idag 17 November

I dagens Bomben lirar vi på Ettkrysstva 144 rader enligt följande:

HV71 123 – Linköping 34

Lagen möttes även igår, då med Linköping på hemmais. Det är ingen större skillnad mellan dem i grund och botten men i Jönköping är HV 71 en vettig favorit till segern.

Leksand 2345 – Pantern 1

Panterns klor har blivit slöa. Stabiliteten som fanns förut är borta. Det är egentligen ingen överraskning, det hade varit konstigare ifall laget fortsatt trumma på. Bortais är inte heller nån hit för Pantern.

MODO 345 – Björklöven 34

Björklöven har spelat till sig många viktiga poäng den senaste tiden men det är svårt att ha något riktigt förtroende för laget, inte minst på bortais. Vi ger Löven små möjligheter att vinna detta.