Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Dagens Bomb Fredag 3 Augusti

Det är dags för dagens Bomb fredag 3 Augusti. Det väntar premiär i the Championship och Bundesliga 2, vilket gör att formkurvan är svårtydd. Vi tror på ganska tillknäppta matcher i Dagens Bomb! Få ut mesta möjliga av den Bomben1 spelkupong genom att först granska våra tips från expert.

Första Matchen för Dagens Bomb: Reading – Derby 0 – 1, 2

Förra året såg det ganska segt ut för Reading, som aldrig var med och hotade på allvar. Till slut lyckades de hålla en plats i the Championship. Denna säsongen fick laget en tuff start då de hämtade upp ett tvåmålsunderläge till att få med sig en poäng.

Det är inget tvivel om att årets upplaga av Derby väcker intresse. De har värvat Frank Lampard att hålla i taktpinnen som manager. De legendariske spelaren har möjligtvis fått lite luft i organisationen som gick till playoff förra säsongen. Detta året har de alla förutsättningar att bli ett topplag. Ett par mål känns troligt i premiären.

Andra Matchen för Dagens Bomb: Waasland Beveren – Standard Liege 0, 1 – 2, 3

Standard Liege hör hemma i den övre halvan av den belgiska högsta ligan, vilket säger en del om lagets kvalitet. De vann sin första match i serien mot Gent, som de lyckades vinna med tre mål mot två. Att de får till åtminstone ett par fullträffar idag är mer än möjligt.

Beveren hamnade långt ner i tabellen förra säsongen. Detta året verkar inte så mycket ha ändrats för laget, som spås ha en ganska tuff säsong framför sig. De har spelat en match i ligan hittills, där de både släppte in och gjorde två mål. Nu är kvalitén på motståndet högre, men räkna inte ut hemmalaget helt.

Tredje Matchen för Dagens Bomb: Hamburg – Holstein Kiel 1, 2, 3 – 1, 2

Hamburg är nykomlingar i Bundesliga 2. Förra säsongen hade de stora problem offensivt, vilket gav ett snabbt respass till den lägre ligan. Trots sin magra insats och spelarbyten under sommaren skall de inte ha problem att nagla sig fast i toppen av tabellen. Frågan är om de får igång sitt anfall igen.

Ett utropstecken är att Hamburg saknar två ordinarie spelare i backlinjen på grund utav skador. Holstein Kiel är inte ett dåligt lag och spelade till sig en plats i Playoff förra året, även om de då fick på nöten av Wolfsburg. De kan mycket väl hota hemmalaget.

SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!