Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Dagens Bomb 5 Januari

Bomben Speltips Chicago

Störtskön hockey-Bomb i natten! Sverige spelar ju JVM-final mot Kanada och vi streckar åt båda håll. Målrikt att vänta i NHL-matcherna. Efter en svaga insatsen i kvartsfinalen mot Slovakien trodde vi att Sverige skulle få det jättejobbigt mot USA i gårdagens semifinal. Sverige studsade dock upp på ett strålande sätt och vann med 4-2 efter att läckert ha kontrat till sig ett ryck i slutperioden. Vi kommer att spela på vårt lag med handikapp betting.

Kanada har vunnit stort i både kvart och semi och håller som alltid hög klass – och i en final viker Kanada ogärna ner sig. Vi kan ändå gott och väl se Sverige utmana och funkar PP-spelet kommer ”vi” att vara med i matchen. Svårtippat värre och vi streckar för en rad olika scenarion.

I NHL har Vegas Golden Knights gjort sanslös succé: toppar Western Conference och har varit en ruggig lagmaskin! Efter poäng i 13 (!) raka matcher sprack dock sviten natten till idag, förlust i en tuff match i St Louis, och att nu direkt åka vidare till Chicago blir en utmaning. Chicago har fallit tillbaka den här säsongen men nu är trenden positiv och poängbehovet är stort. Läge att gå emot Vegas här!

Sedan vill vi ha målkalas mellan New York Islanders och Pittsburgh. Islanders gör massor med mål, näst flest i ligan – men har faktiskt släppt in allra flest… Natten till idag blev det förlust i Philadelphia med 4-6, ett ganska typiskt resultat. Gästas nu av ett Pittsburgh som i det närmaste krisar och ligger under strecket. Framåt lär det lossna när som helst igen men defensiven har varit ett jätteproblem. Det blir lätt att spekulera i många mål här!

Vår Bomben Kupong Idag 5 Januari

Vi spelar 72 rader på Hockey Bomben idag:

Sverige 134 – Kanada 13

Efter tre raka semifinaluttåg i JVM bröts den svenska förlustraden. Via 4–2 mot regerande mästaren USA är Sverige i final för första gången sedan 2014. Den gången, på hemmaplan i Malmö, blev det finalstryk mot Finland. Men allt är inte frid och fröjd i det svenska laget inför finalen mot Kanada. Både Fabian Zetterlund och Linus Lindström blev skadade mot USA. Färjestadsforwarden Zetterlund, två mål i turneringen, utgick redan i förstaperioden. Skellefteås Lindström utgick i tredje perioden. Sedan tidigare har lagkaptenen och storstjärnan Lias Andersson haft skadeproblem.

Chicago 34 – Vegas 23

Det är skilda världar för lagen, Chicago haltar uppseendeväckande mycket, medan nya Vegas är ett topplag. Ändå ovisst just i denna match.

Islanders 456 – Pittsburgh 34

Bägge lagen har det oväntat jobbigt. Just nu ser det ut att bli strid in på linjen för slutspelsplatser – och en hård kamp om poängen här.

Fler Hockeymatcher 5 Januari

Det är inte bara Hockey Bomben som är aktuell idag. Det spelas fler NHL matcher och här kommer hockeytips som avser de tre som inte har blivit utvalda av Svenska Spel till dagens Bomben kupong.

Winnipeg – Buffalo

Vi vidhåller att Buffalo i grunden är bättre än bottenplaceringen antyder. Efter tre raka segrar fick Winnipeg ge sig mot ett formhysteriskt Colorado. Vettig chans att studsa tillbaka här.

Ottawa – San Jose

Ottawa sticker emellan med enstaka vinster men det blir alltmer sällan. Mycket talar för att laget snart hamnar sist på den östra sidan.

Detroit – Florida

Efter en bunt ordinarie-tid-segrar, kom en reaktion för Florida senast. Detroit kämpar storstilat men kunnandet är ganska lågt.