Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben2 Tips 7 Mars

Tips för Bomben2 Fotboll

Gillar du tippa fotboll och vill fokusera på huvudmatcher ikväll? Då kan Bomben2 tips vara något för dig. Det väntar nämligen två heta returmöten i Champions League idag, onsdag, den 7 mars. På Etihad Stadium kommer Man City garanterat gå vidare mot Basel. Kvällens dramatik utspelar sig istället i England, på Wembley, när Juventus kommer på besök till Spurs. Bomben kupongen täcker båda dessa matcher.

Den sista matchen på dagens spelkupong är ett möte i Championship mellan två storlag. Systemet vår Bomben expert kör idag är på 72 rader. Vi rekommenderar er att spela på Bomben2 i stället för att välja tippa Topptipset. Det är få bra fotbollsmatcher ikväll och då är det rätt läge att betta på slutresultat. Vill du streama fotboll gratis idag, rekommenderar vi kolla in våra recensioner för att hitta sajter som bjuder på CL fotboll utan krav på inbetalning.

Match 1: Manchester C – Basel

Efter att City enkelt vunnit på bortaplan med 4-0 är såklart detta dubbelmöte redan avgjort. Basel har lite att spela för i ligan och lär satsa fullt för att åtminstone få in ett mål, och så länge City öser in mål framåt lär publiken vara förlåtande till ett baklängesmål.

  • Bomben2 Tips för Match 1 idag: 4, 5 – 0, 1

Match 2: Spurs – Juventus

Båda lagen satte sin defensiv och höll nollan i respektive ligamatch i helgen. Det känns också som att det kommer vara melodin när lagen nu möts i returen efter 2-2 i det första mötet. Tottenham vill inte ge bort värdefulla bortamål till Juventus. Samtidigt lär Juventus plan vara att hålla tätt och få in en boll framåt.

  • Bomben2 Tips för Match 2 idag: 0, 1 – 0, 1

Match 3: Leeds – Wolverhampton

Efter en stark höst har Leeds helt kapitulerat på sistone. I helgen förlorade de med 0-3 och målvakten Felix Wiedwald är ifrågasatt. Wolves fick stryk mot Fulham senast men så bra de har varit under säsongen borde de vinna denna match. Det ska dock sägas att Leeds är oberäkneliga.

  • Bomben2 Tips för Match 3 idag: 0, 1, 2- 2, 3