Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben2 Tips 10 Mars

System Tips Hockey Bomben2

Idag, lördag, är det dags för sista omgången i svenska SHL. Säsongen avgörs nu. Det innebär att vår hockey expert har det relativt lätt, när det är dags att tippa Bomben2. Det är utan tvekan lättare att tippa rätt resultat på Hockeybomben idag, än vad det är att gissa utgången i Stryktipset och Topptipset matcherna. Den 10 mars 2018 är en bra dag för alla hockeybetting fans, med andra ord. Kanske dags att registrera dig på ett spelbolag på nätet, spela singelbets och hämta oddsbonus?

På dagens Bomben2 spelkupong från Svenska Spel kan vi på Ettkrysstvå hitta lag som är mer motiverat än motståndet. I nedanstående fall är samtliga lag förutom Brynäs och Växjö Lakers inblandat. Det kommer bli full huggning om de återstående poängen i SHL. Nedan hittar du våra tips som avser antal mål i dagens hockeymatcher.

Vårt Bomben2 System Idag

Vår hockey expert spelar på 64 rader på sin tipskupong idag. Vi brukar fokusera på Bomben1 i våra tips, men idag är det alltså hockey och Bomben2 som gäller. Lycka till i jakten efter lördagens prispott.

Dagens Match 1: Frölunda – Brynäs

Frölunda hade både Lasch och Olsen åter i sin senaste seger mot Karlskrona. Gästande lag Brynäs är redan klart för åttondel. Notera att Miller har fått sparken av Brynäs, Mannberg och skyttekungen Palushaj är skadade. Backarna Carlsson och Sundqvist är avstängda. Klar fördel Frölunda som går för andraplatsen, vilket klart påverkar våra Bomben2 tipsförslag.

  • Bomben 2 Tips: 2,3,4 – 0,1

Dagens Match 2: Färjestad – HV71

Även i dagens match nummer två så saknas det en del spelare. Färjestad saknar sin poängkung Ryno samt viktiga Lindqvist. HV 71 har mängder av skador på backsidan. Notera även att Hudacek är avstängd i Färjestad, Törngren är tveksam, och både Sebastian Erixon och Johan Ivarsson har saknats ett tag. Laget väljer att ta tillbaka Fabian Zetterlund från Timrå, och Alexander Leandersson. Två senaste matcherna mellan lagen har varit målrika drabbningar.

  • Bomben2 Tips: 3,4 – 3,4

Dagens Match 3: Linköping – Växjö Lakers

Växjö Lakers satte till slut poängrekord i SHL-hockeyligan i och med segern över Malmö Redhawks. Har vunnit samtliga tre möten med Linköping den här säsongen. Målvakten Gustavsson, och backen Almen Bibic utgick för Linköping senast. Vår hockey expert kan mycket väl tänka sig att Lakers vilar några spelare inför slutspelet.

  • Bomben2 Tips: 3,4 – 2,3