Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben2 Tips

Bomben2 Tips Fotboll Bild

Vill du börja veckan med tips på matchresultat? Då är det dagens Bomben2 som gäller. Fotboll i fokus och Svenska Spel bjuder på tre stycken träningslandskamper från Europa på Bomben kupong. Notera att match 2 och 3 spelas på neutral plan. Rullande jackpott som går att vinna idag ligger på fina 156 188 kronor. Den får du alltså utöver ”vanlig” vinst, om du lyckas få alla rätt på Bomben 2 som ensam vinnare.

Match 1 på Bomben2 idag: Albanien – Norge 0,1 – 0,1

Det finns ett stort frågetecken för Albaniens form, då det var länge sedan man spelade landskamp, samt att flera startspelare har svårt att övertyga in sina klubblag. Norge kommer närmast från en stabil 4-1 seger över Australien. Stor matchjälte blev Ola Kamara (som sannolikt får bilda anfall med Zlatan Ibrahimovic i LA Galaxy), som svarade för ett hattrick. Lasse Lagerbäcks Norge är utan Premier League-spelarna Joshua King och Alexander Sörloth. Även Aitam Aleesami saknas.

Match 2 på Bomben2 idag: Finland – Malta 1,2 – 0

Finland stod inte för någon bländande insats i 0-0 mötet med Makedonien, men positivt är att man förlängde den förlustfria sviten till sju raka matcher. Saknar allt jämnt en hel del spelare och kommer inte mönstra starkast möjlig lag här heller. Malta har bara gjort ett mål på sina sju senaste landskamper. Får sikta in sig på att försvara sig även här. Spelas även på Lången idag.

Match 3 på Bomben2 idag: Portugal – Nederländerna 1,2 – 0,1

Portugal var illa ute mot Egypten i veckan, men två mål av Ronaldo på stopptid innebar 2-1-seger. Nederländerna missade som bekant VM på Sveriges bekostnad. Nu hoppas man få ett lyft under nya coachen Ronald Koeman. Bägge lagen har stora offensiva kvaliteter och det borde kunna bjudas på ett par mål.