Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Torsdag Tips 22 Mars

Hockey Bomben Tips Tiprsdag

Torsdagens Bomben kupong är klurig, men vi tror att den går att lösa på 72 rader. Dags för en kort analys av tre hockeymatcher samt systemförslag. Idag väljer vi bort spel på Topptipset till förmån av hockey. Vi på Ettkrysstva.com föredrar tippa klubbfotboll och vågar inte satsa pengar på träningslandskamper.

Hockeymatcher är det gott om just nu och torsdag, den 22 mars, är inget undantag. Det väntar dessutom en bra prispott för alla rätt på dagens Bomb. Vi är nämligen inte ensamma om att fokusera på hockey denna vecka, vilket gör att det är mer pengar i vinstpoolen för Bomben1. Det lär bli tusentals svenskar som tippar hockeyresultat på Lången och Oddset Matchen idag.

Analys inför Bomben Torsdag

Kvartsfinalsserien fortsätter med den andra matchen mellan Djurgården och Linköping. Det lär bli svängigt och det är svårtippat på match nummer 1 på torsdagens Bomben. Förra matchen var ojämn. Lagen vaskade fram tillräckligt med chanser för att avgöra under ordinarie tid. Målvaktsspelet var briljant återigen. Det var orsaken till att siffrorna hölls nere och så lär det bli idag igen. Enligt vår analys, blir det målsnålt, men Djurgården vinner.

Visst är hockeyspelarna vana och starka nog för att orka med en lång säsong och hög belastning. Däremot det vara mentalt jobbigt med slutspelet. Det blir fler individuella misstag. Vi tror på Djurgården, i kraft av hemmaplan, och att hemmalaget känns något starkare än Linköping. Det är svårt att se något lag göra över fyra mål i den här matchen, så vi tippar att hemmalaget gör ett par-tre mål, medan Linköping gör max två.

Match nummer två på Bomben Torsdag är Växjö mot Brynäs. Lakers fick inte till det där extra som gjort laget så svårslaget i år i förra mötet. Nu verkar Brynäs ha ännu fler skador i truppen. Hur exakt de formerar laget är omöjligt att säga. Hemmalaget är tungt att möta och spelskickliga som få. Blir det en ny seger för Lakers med tre eller fyra måls marginal idag? Det får vi se efter dagens mest intressanta Bomben match är över. Läge att spela på Växjö hos Betsson som bjuder på ett riskfritt spel på hockey.

Dags att avrunda Bomben tips för torsdagen och sist ut på kupongen är Oskarshamn mot Leksand. Och visst är hemmalaget ett oberäkneligt lag. Det fick Leksand och vi som gillar livebetting känna på senast. Laget verkar ha nio liv och har växt under säsongen. Nu spelar Oskarshamn hemma och det ska mycket till, om de låter Leksand göra en massa mål.

Bomben Torsdag Systemförslag på 72 rader

Dagens tips avslutas med ett systemförslag från expert. Vi följer vår vanliga rutin och lämnar in en kupong på 72 på Bomben idag, torsdag. Ettkrysstva.com föredrar alltid att ha minst två alternativ för hur många mål varje lag gör. Idag har vi råd med tre målalternativ för Oskarshamn, vilket är det enda undantaget.

  • Djurgården 2,3 – Linköping 1,2
  • Växjö Lakers 3,4 – Brynäs 0,1
  • Oskarshamn 2,3,4 – Leksand 1,2