Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Tipsförslag 15 oktober

Helgen är över och ett intressant Bomben tipsförslag 15 oktober är vad som står på schemat. Det tre matcherna är hämtade från UEFA Nations League. Stormötet mellan Spanien och England lär bli en sevärd match, om än inte helt lättippad.

Match 1: Island – Schweiz 0, 1 – 3, 4, 5

Det har inte gått bra för Island de inledande omgångarna av NL och Hamréns tränarposition är eventuellt i fara. De har släppt in nio mål och inte gjort ett enda hittills, vilket lär tära på moralen i laget. De förlorade mot Schweiz det första mötet mellan lagen.

Schweiz kryssade mot regerande världsmästarna Frankrike, vilket är ett klart styrkebesked. De spelade mot Island nyligen där de krossade laget med sex mål mot noll. Nu är det bortaplan vilket bör betyda lite moderatare siffror.

Match 2: Spanien – England 2, 3 – 1, 2

Spanien är klara favoriter även om den här matchen knappast lär bjuda på en målfest. De krossade Kroatien med sex – noll och vann på bortaplan mot England, med två mål mot ett. Britterna var ändå med hyggligt i matchen.

Unga England har gjort det bra i UEFA NL- De slog Wales med fyra mål framåt. Nu blir motståndet ett helt annan. Vi utgår från ett mål för England och två för Spanien och garderar därefter så mycket plånboken orkar.

Match 3: Bosnien Hercegovina – Nordirland 0, 2 – 1, 2

Den här matchen är riktigt lurig. Bosnien är det något bättre laget, även om ingetdera imponerar nämnvärt. De vann första mötet i Nordirland med två – ett vilket betyder att det nordeuropeiska laget behöver pressa på framåt från start.

Bosnien kommer inte vika sig utan kamp, de är tuffa på hemmaplan. Trots vinst senast känns den här matchen vidöppen, skulle vara underskattning som skulle kunna sätta käppar i hjulet. Vi tar med nolllan och tvåan för att gardera för oväntade resultat.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!