Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Tips 16/9 Söndag

Denna kupongen består av tre möten från Allsvenskan. Vårt Bomben tips 16/9 Söndag tror toppmötet mellan AIK och IFK Norrköping blir en tät historia som inte lär bjuda på målfest.

Första match söndag: Norrköping – AIK 0, 1 – 1, 2

En otroligt viktig match för Norrköping. Nio poäng upp till serieledande Gnaget kan bli sex eller tolv efter dagens möte. Räkna med att laget från Peking kommer dyka upp taggade för sista chansen att få seriös toppkänning.

Suveränerna AIK har fortfarande inte förlorat den här säsongen, vilket är anmärkningsvärt. Totalt har laget släppt in elva mål bakåt, vilket är en del av framgångssagan detta året. De är svaga favoriter i mötet.

Andra match söndag: Djurgården – Brommapojkarna 1, 2, 3 – 0, 1

Djurgården har haft en säsong som gått upp och ner. Problem att skapa mål har varit talande den här säsongen, trots att de spelat något bättre det sista. Nu väntar ett derby mot Brommapojkarna där de är är favoriter att vinna.

BP har haft det turbulent i organisationen det senaste men efter spelarbortfall finns nu lugnet att bygga något stabilt. De ställer upp mot DIF helt utan press, varför vi inte vill räkna bort de helt. De kan absolut hamna i målprotokollet.

Tredje match söndag: IFK Göteborg – Elfsborg 0, 1, 2 – 0, 1

Blåvitt har inte haft en bra säsong och detsamma kan sägas om rivalen Elfsborg. IFK har ett bättre lag på pappret men har haft problem med skador vilket påverkat truppen negativt. Att de var i fara mot Dalkurd FF säger det mesta.

Boråsarna kämpar för överlevnad runt nedflyttningsstrecket. Det lär betyda ökad motivation när nästa säsongs kontrakt skall säkras. Vi tippar en het och tät match med två defensivt inriktade lag.

HÄMTA 200 KR I GRATISSPEL HOS ROYAL PANDA!