Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Tips 12 Mars

Måndagen inleder vi med att tippa rätt resultat på fotbollsmatcher. Vi fokuserar på de som Svenska Spel har valt till sin Bomben2 spelkupong. En trio skandinaviska matcher utgör måndagens tipskupong. Bomben 2 idag är riktigt svårtippad. Både den svenska och norska tävlingssäsongen har ju precis dragit igång.

Det gör att vi inte riktigt kan vara säkra på formen. Det är för tidigt att säga något om lagen och inte lönt att överanalysera tidigare resultat. I Danmark har FC Köpenhamn kommit upp i sin normala standard igen. För spel på skandinavisk fotboll väljer vi betta hos Betsson, då nordiska spelbolag brukar vara bättre på odds. Det gäller självklart även när det gäller att tippa match resultat.

Bomben2 Resultat Tips Idag

Idag, den 12 mars, lämnar vi in ett följande systemförslag på Bomben2. Den landar på 72 rader, precis som den brukar göra, när vår expert tippar Bomben resultat.

Djurgården – BK Häcken

Djurgården tog full pott och höll nollan genom hela gruppspelet. Kevin Walker har visat att han kan ersätta Kim Källström på fasta situationer. Nu ställs laget mot ett klart bättre motstånd i form av Häcken, som har flera skickliga spelare i offensiven. Djurgården är favoriter men Häcken har en hög högsta nivå. Bomben2 Tips: 2,3 – 0,1. Spik även på Topptipset idag.

FC Köpenhamn – FC Helsingör

Till slut har Köpenhamn kommit upp i sin normala nivå, efter en i övrigt katastrofal säsong. Laget har inkasserat tre raka vinster och har inte släppt in något mål på dessa matcher, trots Robin Olsens skada. När huvudstadslaget ställs mot tabelljumbon håller de nollan igen och gasar på framåt. Våra Bomben 2 Tips för denna match: 3,4,5 – 0,1

Kristiansund BK – Vålerengen

Sist ut Norge. Vålerengen har värvat in bra spelare i vinter, bland annat Sam Johnson, tidigare Djurgården. Han avgjorde i genrepet förra helgen och kan mycket väl hamna i målprotokollet igen. Vålerengen är knappa favoriter. Kristiansunds målskörd bör garderas hårt. Våra Bomben 2 Tips här är: 0,1,2 – 1,2