Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Speltips Onsdag 22/8

Det är dags för Bomben speltips onsdag 22-8. Stoke åkte ur PL förra säsongen och har börjat sitt spel i Championship med tre matcher utan vinst. Nu står Wigan ujpp på andra sidan planen, som klarade uppflyttning från League One i fjol. Första seger för Stoke med andra ord.

Match 1: Aston Villa – Brentford 1, 2, 3 – 1, 2

Båda de här lagen är anfallsinriktade. När tre matcher spelats för säsongen har ston Villa skapat sju mål framåt och släppt in fyra. Brentford har gjort åtta mål och släppt in två. Det bör bädda för en händelserik match där bägge lagen har bra chans att hamna i målprotokollet.

De här lagen är jämna när man granskar deras papper, även om Aston Villa har gjort viss omstrukturering i sommar vilket kan ha påverkat truppen negativt. Vi tror på en öppen och skoj match.

Match 2: Blackburn – Reading 1, 2, 3 – 0

Blackburn klarade att resa sig och säkra uppflyttning på bara ett år, vilket gjorde visiten i League One så kort som möjligt. Ekonomiska bekymmer på grund utav nedflyttning är dock en verklighet vilket innebär begränsade möjligheter att avancera på grund utav spelarbyten.

Defensiven verkar stark det här året och två insläppta mål på tre matcher är klart godkänt för en klubb av den här kalibern. Reading hade en tuff säsong förra året och det är troligt att även den här säsongen blir en hård kamp. De får de svårt att hamna i målprotokollet idag.

Match 3: Stoke – Wigan 1, 2, 3, 4 – 0, 1

Både de här lagen är nykomlingar, men de kom från olika ligor. Förra säsongen skiljde det alltså två divisioner mellan de två. I Stoke är Rowett ny tränare, med uppgift att säkra avancemang för hans lag. Han fick sparken av Derby förra säsongen och den anskrämliga början på nya säsongen lär väcka en del oro.

Nu väntar Wigan som motståndare och Stoke är pressade att vinna om det inte skall bli tal om ytterligare ett tränarbyte framöver. Lättare motstånd än innan och nu kommer den första segern för Stoke. Vi garderar för att de försöker göra ett exempel av de nykomlingarna från League One.

50 KR RISKFRITT SPEL HOS NYA BETZEST!