Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Speltips 11 Augusti Lördag

Vårt Bomben speltips 11 Augusti Lördag tror Wolves fortsätter sin fina trend från The Championship, där de sprutade in mål. Nu står Everton för för motståndet, en lämplig uppgift för nykomlingarna.

Match 1 Lördag: Örebro SK – Brommapojkarna 1, 2 – 0, 1

Det är inget tvivel om att ÖSK har problem. En vinst på nio försök ärt långt ifrån godkänt resultat. Inför detta mötet saknar de även Almebäck på mittfältet. Nu krävs det vinst för att deras plats i den nedre regionen av tabellen inte skall bli cementerad.

BP har klart större problem än dagerns hemmalag. Fyra förluster på fem försök och plats som nästjumbo talar sitt tydliga språk. De vann mot bottengänget Dalkurd senast, men lyckas troligtvis inte upprepa den bragden ikväll.

Match 2 Lördag: Wolverhampton – Everton 1, 2, 3 – 1, 2

Det är dags för Wolverhampton att göra sitt intåg i ligan. När de kammade hem Championship förra säsongen sprutade de in fullträffar. Trots att de är nykomlingar kan deras anfall absolut hota algen även på den här nivån.

Everton hamnade på en fin mittenplacering förra säsongen. De hade problem att hålla kontinuitet i spelet. Under uppehållet har de fått tillskott i truppen av bland annar Richarlison och Digne. Har en förmåga att bli en jämn match.

Match 3 Lördag: Derby – Leeds 1, 2 – 0, 1, 2

Derby med en ny manager har som absolut målsättning att säkra avancemang vid säsongens slut. Lampards mannar vann premiären mot Reading och lär komma till det här mötet med bra självförtroende.

Leeds skall inte räknas bort. De har också kunnande nog att seriöst satsa på avancemang till PL. Förra veckan vann de mot Stoke med tre mål mot ett. Svårare motstånd idag och vi spår jämnare resultat.

SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!