Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Speltips 1 Juli

Högintressanta matcher på detta Bomben speltips 1 Juli. Danmark är redo för kvartsfinal mot Kroatien i en match där de kommer få kämpa. Spanien möter Ryssland och är stora favoriter. Men räkna inte ut Ryssland på hemmaplan.

Match 1: Spanien – Ryssland 1, 2, 3 – 0, 1

Spanien har spelat ojämnt i gruppspelet. Lika resultat mot både Portugal och Marocko oroar. Sista målet kom på stopptid, vilket säkrade slutspelsplats. Nu väntar värdnationen Ryssland som har spelat inspirerat hittills. Spanien är stora favoriter men Ryssland kan mycket väl vara med och hota med snabbt och fysiskt spel.

Ryssland spelade bra mot två sämre nationer men fick vika sig mot Uruguay, även om de i den matchen hade en man mindre. Det betyder att backen Smolnikov inte är med i mötet mot Spanien. Antagligen spansk vinst, men Ryssland kan överraska.

Match 2: Kroatien – Danmark 1, 2 – 1, 2

Kroatien förlorade ingen match i gruppspelet. Det gör att de i likhet med Uruguay och Belgien var de enda som lyckades ta sig igenom gruppen med full pott. I matchen mot Danmark är de klara favoriter, även om man inte skall räkna ut Danmark.

Danmark förlorade å andra sidan inte en match, även om spelet inte imponerade lika mycket som hos Kroatien. Sista omgången spelade de lika mot Frankrike, då bägge lagen var helt nöjda med ett oavgjort resultat. Nu är Kvist tillbaka från start och kan betyda positiva saker för Danmarks försvarsspel, vilket lär behövas mot ett stjärnspäckat Kroatien.

Match 3: Landskrona – Öster 0, 1 – 1, 2, 3

En match från Sverige fyller ut bland VM:s stormatcher. Landskrona tar sig an Öster i en match där Landskrona är pressade att vinna. De har bara en vinst på nio försök och letar desperat efter sitt spel. Denna matchen är Egbedi tillbaka efter en kort avstängning. Öster har spelat bra de senaste och kryssade bland annat mot Eskilstuna senast. En tät match som Öster tar hem till slut.

HÄMTA 200 KR I GRATISSPEL HOS ROYAL PANDA!