Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Spelförslag 23 Januari

Spelförslag Bomben1 Örebro Hockey

Kort spelförslag för dagens Bomben. Det är svensk hockey som gäller på Bomben1-spelkupong idag, tisdag, den 23 januari. Linköping har haft problem med Örebro men på tisdagens Bomb räknar vi med att det är dags för seger. Almtuna slår problemlaget Vita Hästen! Det lär bli svårt att gissa rätt antal mål i Bomben-matcherna. Å andra sidan har du bara tre som du får tippa, till skillnad med fyra, vilket är rätt så vanligt för Hockey Bomben.

Kort Analys inför Kvällens Bomben Matcher

Dags nu att skriva några rader om varje hockey-Bombens match för sig. Det har mestadels sett bra ut för Linköping sedan jul och laget är bra med i kampen bakom överlägsna Växjö. Senast förlorade Linköping borta mot just dessa, givetvis inte mycket att orda om. På tisdagen får man besök av Örebro, som man inte lyckats besegra denna säsong trots tre försöka. Vi räknar med fjärde gången gillt för LHC men visst kan matchen bli jämn, som mötet i Örebro nyligen.

Malmö Redhawks och HV71 gick en jämn och rolig match i Jönköping i fredags, där HV till slut avgjorde i sudden (5-4). Lagen står nu på samma poäng och det blir inte direkt svårt att spekulera i en jämn match även på tisdagen. Vi räknar med ganska mycket mål på nytt – och ska något lag avgöra är det Malmö. Målrikt hockeymöte att vänta och helgardering på Powerplay rekommenderas.

Vita Hästen har verkligen slitit ont den senaste tiden och läget i botten måste tas på allvar, laget är definitivt en kandidat till att tvingas till kval. Får nu besök av ett Almtuna som gjort stor succé. Lite svalare sedan årsskiftet men här är man onekligen laget med bäst självförtroende. Vi tror på borta vinst i denna match.

Dagens Bomben Kupong

Vi på Ettkrysstvå lämnar in följande 72 Bomben-rader till Svenska Spel idag, tisdag, den 23 januari. Lycka till!

  • Linköping 234 – Örebro 123
  • Malmö 34 – HV71 3
  • Vita Hästen 23 – Almtuna 345