Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Söndag

Bomben söndag Schweiz speltips

En viktig ”brassematch” samt två returer i VM-kvalets Playoff. Bomben gåtan är lurig men vi tror åtminstone inte på några målfester. Denna vecka är inte bäst för dig som gillar betting, spel på matchresultat och Bomben, men med våra speltips höjer du åtminstone chansen att vinna lite pengar på halvtråkiga spelkuponger. Dags att kika på vad som väntar oss denna söndag, den 12 november.

Analys inför Söndagens Fotbollsbomb

Låt oss kolla på vad Svenska Spel har för oss på dagens Bomben1. Det är fördel Schweiz i Playoff-dubbelmötet med Nordirland. På bortaplan lyckades schweizarna vinna med 1-0 efter en väldigt tveksam straff. Det var dock en oerhört rättvis vinst då man dominerade matchen igenom. Nu måste Nordirland gå framåt då minst ett mål krävs. Det var klasskillnad både individuellt och kollektivt och på hemmaplan lär Schweiz bli svårslaget igen. Ett troligt scenario är att man straffar ett måljagande Nordirland och trots tro på relativt få mål så betalar vi inte för nollan på hemmalaget.

Kroatien har för sin del kopplat ett järngrepp om VM-biljetten efter hela 4-1 mot Grekland i torsdags. Det var inget snack om saken då Kroatien visade klassen redan ifrån start. Man spelade riktigt bra med stjärnorna Modric och Rakitic som härförare på mittfältet. Nu behöver man ju inte vinna för att gå vidare men Grekland måste ju lägga upp en matchplan där man går för ett tidigt ledningsmål. Visst kan det bli lite nerv då men över 90 minuter har vi svårt att se de dokumenterat formstarka kroaterna gå mållösa av planen. Det är just matchen mellan Grekland och Kroatien som vi på redaktionen väljer att streama gratis idag.

Sao Paulo kommer till Rio med riktigt fin form. Laget har tagit 10 av 12 möjliga poäng på slutet och bland annat besegrat topplaget Santos. Det är dock på hemmaplan laget visat klart mest och Vasco borta är en knivig utmaning. Vasco är uppe i nio raka matcher utan förlust och även om man inte är något utpräglat hemmalag så är favoritskapet givet. Man slåss alltjämt för en plats i Copa Libertadores och har inte råd med förlust. Vi tror att det blir svårt att hålla nollan mot de formstarka gästerna men viktar trots allt lite på hemmalaget.

Speltips Bomben 12 november

Här är spelförslaget på 48 rader:

  • Schweiz 1,2 – Nordirland 0,1
  • Grekland 0,1,2 – Kroatien 1,2
  • Vasco 1,2 – Sao Paulo 1