Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Måndag 13 November

Bomben Fotboll Måndag - Deportivo Arena

Dags att betta på fotboll igen. Bomben måndag väntar. Veckan börjar med årets viktigaste match för Sverige. Vi kommer inte att gå in i detalj vad gäller matchen mellan Sverige och Italien, utan låter er läsa om superkvalmötet på alla andra sajter som redan har skrivit massvis om matchen.

Det blir inte mycket större än returen på San Siro – på vårt Bomben-system streckar vi för såväl succéartade som klart dystrare scenarion… Här kommer speltips från Ettkrysstvå som kanske hjälper dig vinna några kronor från Svenska Spel eller utländska spelbolagen, om du i stället väljer satsa pengar på samma matcher på nätet.

Ja, de allra flesta har förstås koll på förutsättningarna inför Italien – Sverige på mytomspunna San Siro på måndagskvällen. Italien att komma ut hårt, med fanatisk publik i ryggen. Mycket av snacket har handlat om domaren och han kommer onekligen att testas. Hamnar Sverige i tidigt underläge blir det oerhört tufft. Kan Sverige stå emot från start kommer dock Italien att bli ett pressat lag – och italienarna har inga ”givna” matchvinnare i denna trupp. Offensiva namn som Insigne, Belotti och Immobile gör det bra i Serie A men har mycket att bevisa i landslaget. Väldigt lurigt och vi streckar rätt rejält.

Polen och Mexico är redan igång med VM-förberedelserna och det handlar om två lag som definitivt förtjänade sina VM-avancemang. Båda lagen spelade oavgjort i tuffa träningsmatcher i helgen, där framförallt Mexiko imponerade med 3-3 mot Belgien. Jämn match att vänta!

Måndagens Bomben kupong avslutas i den spanska andraligan och mittenmötet Cadiz – Reus Deportivo. Det är faktiskt seriens två målsnålaste lag som möts: Cadiz har 9-10 i målskillnad, Reus har 10-11 i målskillnad – väldigt låga noteringar efter 13 omgångar. Det blir onekligen enkelt att spekulera i en tight och ”trist” historia…

Våra Bomben speltips idag måndag

Vi lämnar in följande 144 rader i vår Bomben-kupong idag. Vi hoppas att våra speltips går in och att du vinner, oavsett hur det går för Sverige mot Italien.

  • Italien                       0123 – Sverige                     012
  • Polen                        12 – Mexiko                     012
  • Cadiz                        01 – Reus Deportivo      0