Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Idag 1 Februari

Dagens fotboll - Bomben bild

Det är så få intressanta fotbollsmatcher idag, den 1 februari att de inte ens räcker för en Topptipset kupong. I stället är det Bomben som står i fokus på torsdag för alla bettingfans som föredrar tippa fotboll. Dagens Fotbollsbomb bjuder på cupfotboll ifrån tre olika länder ikväll. Vi på Ettkrysstvå förlitar oss på Barcelonas offensiv och betonar i övrigt vikten av hemmaplan. Barcelona har ryckt undan rejält i toppen av La Liga och kan kosta på sig att satsa på cupspelet.

Inför Bomben Matcher Idag

På torsdagskvällen är det dags semifinal i Copa del Rey där man ställs i ett dubbelmöte mot Valencia. Det är den första matchen med på Bomben kupong från Svenska Spel idag. Tabelltrean Valencia tog sig vidare hit via straffar medan Barca betvingade lokalrivalen Espanyol i kvartsfinalen. De två senaste säsongerna har Valencia faktiskt gjort två mål på Camp Nou och i fem raka inbördes möten har man nätat mot Barca. Ett mål bör man klara av igen men vi är mäkta imponerade av hemmalagets framfart och visst kopplar man grepp med seger? Vi överlever både 2-1 och 3-1.

Nästa match på Bomben där det gäller att tippa antal mål är i turkiska ligan. Jämnare där med topplaget Galatasaray som tar sig an nästjumbon Konyaspor. Det låter inte så jämnt men Konyaspor har tagit hela 15 av sina 16 poäng på hemmaplan medan Galatasarays samtliga (fyra) förluster har inkasserats på resande fot. Hemmaretur i Istanbul om en vecka och man kan ha råd med både oavgjort och uddamålsförlust. Vi sparar streck i de andra matcherna och täcker upp med 0, 1 och 2 mål för båda lagen.

Sist ut på Bombenkupongen är matchen i Holland. Där är det aningen svårt att tro på Roda i bortamötet med Willem II. Roda hade en bra lottning i förra omgången då man ställdes emot ett lag ifrån tredjedivisionen. Vinst med 1-0 där och målskyttet är lagets största problem. Mittfältaren Simon Gustafson är bästa målskytt med sex mål och formen är inget vidare.

Notera att Roda har förlorat hela nio av sina tio ligamatcher på resande fot. Nu sprudlar det dock sannerligen inte om hemmalaget heller men med tanke på gästernas svaga bortafacit betalar vi trots allt för två hemmamål. På hemmaplan hade Willem II faktiskt gjort mål i 20 raka tävlingsmatcher inför senast. Då täppte Champions League-jagande AZ till men nu är motståndet ett helt annat.

Vårt Tipsförslag för Bombenkupong Idag

Dags för vårt spelförslag som landar på 54 rader på Fotbollsbomben kupong idag.

Barcelona 2,3 – Valencia 1

Semifinal, första mötet. Här talar egentligen allt för Barcelona-vinst. Hemmaplan, kapacitet och att Valencia har mycket tveksam form är tunga argument.

Konyaspor 0,1, – Galatasaray 0,1,2

Kvartsfinal, första mötet. Kanyaspor har inte råd att stånga sig blodig här, situationen i ligatabellen är kritiskt och kraften behövs verkligen där och inte i cupen.

Willem II 0,1,2 – Roda 0,1

Kvartsfinal. I ligan ligger bägge risigt till och det skulle förstås smaka med en framgång i cupen. Vi tycker inte att Willem har gjort rätt för ett så här pass stort favoritskap.