Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Förslag 25 oktober

Den här gången är det hockey på tur i vårt Bomben förslag 25 oktober. Det brukar betyda bra utdelning vilket gör vårt tips något värdefullare. Detsamma gäller det faktum att den här omgången har en rullpott på hela 1 467 340 kronor extra.

Match 1: Malmö Redhawks – Linköping 2, 3 – 1, 2, 3

Linköping leder förvisso serien, men har haft det förtvivlat svårt att få till bortasegrar under ordinarie matchtid hittills. Trots allt har de bara gått lottlösa i en av de senaste elva matcherna. Senaste omgången vann de mot Skellefteå i förlängningen. Malmö bör vara utvilade och skuggar laget i serien. Vi tror på en ganska målfattig match.

Skellefteå – Frölunda 2, 3 – 1, 2

Med en vinst på sex försök är Skellefteå i behov av poäng. Senast gjorde de trots allt en bra match mot Linköping, som var ljusår bättre än plattmatchen mot DIF. Frölunda föll sent mot just Linköping, i sudden death. Då spelade Rakhshani sin första match och gjorde det bra. Ofta målsnåla matcher.

Växjö Lakers – Luleå 2, 3 – 1, 2

Den här säsongen har Växjö haft förtvivlat svårt att göra mål. Senast lyckades de göra fyra mål mot Mora, vilket var behövligt. Bakåt ser det bättre ut vilket kan ställa till det för gästande Luleå. De har förvisso vunnit fem av de sex senaste matcherna, där defensiven varit nyckeln till framgång. Bör inte bli mycket mål här.