Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Experttips 28/8 Tisdag

Det är England för hela slanten detta Bomben Experttips 28/8 Tisdag. Det är tveksamt om det blir några målfester med givna lagkombinationer, även om Swansea sett bra ut förutom senast och bör ha en bra chans mot Sheffield Wednesday.

Match 1 Tisdag: Swansea – Crystal Palace 1, 2 – 0, 1

Swansea öppnade bra med fyra matcher utan förlust. Sedan följde en nollpoängare mot Bristol City där de inte visade några bra takter. Då spelade målvakten bra vilket räddade laget från pinsamma siffror. Nu gäller det att vända skutan rätt direkt.

Crystal Palace har två förluster inför det här mötet. Att de gick bet mot Liverpool säger inte så mycket. Nollpoängaren mot Watford är dock inte bra. Truppen får tillbaka Bisaka efter avstängning men de känns oavsett som underdogs.

Match 2 Tisdag: Sheffield W – Wolverhampton 0, 1 – 1, 2

Sheffield Wednesday har två vinster i rad mot Ipswich och Millwall i Englands andra division. Innan de fick de inte med sig resultaten. Nu väntar Wolverhampton Wolves och då blir det antagligen tufft. Förra året dominerade de The Championship totalt.

I PL har de haft en svår start. Att de fick med sig poäng från både Everton och suveränerna Manchester City är kraftigt imponerande. Det här är ett möte i cupen där vi tror Wolves tar tillfället i akt och slipar formen.

Match 3 Tisdag: Stoke – Huddersfield 1, 2 – 0, 1

Stoke visade helt nya takter när de besegrade Hull och knep sin första fullpoängare för säsongen. Inför den här matchen är även Williams tillbaka i backlinjen. Fortsätter de att spela så fint som de gjorde senast bör det räcka ikväll.

Huddersfield har inte imponerat hittills. I matchen med Cardiff gjorde inget av lagen mål. Efter krossen av Man City med sex – ett är det ett klart steg framåt. Vi ger de en liten chans få till något framåt, men vi tror på nollan.

HÄMTA 200 KR I GRATISSPEL HOS ROYAL PANDA!