Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben 1 Söndag 29 April Speltips

Bomben 1 idag söndag bjuder på klassiker mellan Manchester United och Arsenal. Rivaliteten mellan Jose Mourinho och Arsene Wenger är ju välkänd. Nästan alltid är det Mourinho som får stå som segrare. Inför spelstopp idag, den 29 april, har vi bestämt oss för ett systemspel på totalt 36 rader. Vi presenterar vårt tipsförslag för Bomben1 nedan.

Match 1 – Kalmar FF – Malmö FF 0 – 0,1,2

Regerande Allsvenskan mästarna MFF har inte kommit igång ännu i den nya säsongen. Det var i alla fall ett steg framåt senast mot BP. Det blev en stabil seger med 3-1 samt två snygga mål av Rosenberg. MFF:s startelva ser trubbig ut, förutom just Rosenberg. Det är enormt viktigt för klubben att han producerar mål och det tror vi han gör, när vi lämnar in våra Bomben 1 tips som gäller denna söndag.

Kalmar FF har inlett Allsvenskan rätt bra och ligger nu i mitten av tabellen. Målskillnaden visar att tränaren Nanne Bergstrand har redan lyckats med att sätta sin prägel på fotbollslaget. Det blir knappast några målfester för Kalmar FF den här säsongen. 0-0 i motsvarande möte i Allsvenskan i fjol. Idag blir det säkert jämnt igen, men Malmö FF ses som en klar favorit på Match 1 på dagens Bomben.

Match 2: Norrköping – Trelleborg 1,2,3 – 0

Något lättare att tippa Match 2 på Bomben 1 idag. Norrköping har öppnat säsongen okej och hänger med i toppstriden, vilket är en överraskning för många som gillar betting på nätet. Den enda förlusten i ligan 2018 kom borta mot Hammarby. Det är inte mycket att säga om, då motståndaren är ett starkt fotbollslag.

I David Moberg Karlsson har laget en av ligans hetaste spelare i skrivande stund. Tre mål hittills i Allsvenskan och fler fullträffar lär följa, kanske redan idag, söndag. Det räknar vi med i våra Bomben 1 speltips, i alla fall.

Det har annars varit en rätt strulig vecka för Norrköping. De har nu flera spelare med småskavanker och sjukdomar inför dagens match.

Under lördagen meddelade Norrköpings tränare att det blir sena beslut om spel för några. Nykomlingen Trelleborgs FF har haft det jobbigt så här långt. Bara en poäng och tre mål framåt är inget bra facit. Det vänder inte i den här svåra Bomben 1 bortamatchen, anser vår fotbollstips expert.

Match 3: Manchester United – Arsenal 2,3,4 – 0,1

Söndagens spelkupong avslutas med en härlig match från Premier League på Bomben 1. Det är inte riktigt den nerv som det brukar vara, när dessa två lag möts i ligan. Manchester United kommer inte att halka under topp fyra i år, medan Arsenal kommer att sluta sexa eller sjua. Det vet alla, vilket gör matchen relativt tråkig jämfört med möten mellan lagen, när de har mycket att spela för.

Det som ska lyftas fram idag är alltså rivaliteten mellan tränarna. Wenger ska sluta i Arsenal. Innan han gör det vill Arsene säkert få det sista ordet. Frågan är hur han mönstrar startelvan med tanke på Europa League spel mot Atlético Madrid nästa vecka. Senaste segern för Londonklubben på Old Trafford kom 2006. Det blir svårt igen för Arsenal i söndagsmatch som avslutar dagens Bomben kupong. Vi tippar flera mål för hemmalaget och max ett mål för motståndarna.