Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bästa Bomben1 Tips 9 Mars

Bästa Tips för Bomben1

Fredagen bjuder på Hockeyallsvenskan. Sista matcher i ligan drar till sig störst intresse på fredagens Bomben1. Hockeyexperten räknar med en jämn och målsnål matchserie idag, den 9 mars. Bomben systemet som vi satsar på landar på 72 rader. Nedan hittar du Bomben1 tips till samtliga kvällsmatcher. Lycka till nu. Svenska Spel har gjort ett riktigt bra jobb och det blir roligt att tippa antal mål på hockey ikväll!

Match 1: Timrå – Leksand

Timrå hade Hockeyallsvenskans bästa försvar. Både Timrå och Leksand är i topp av de flesta statistiklistor över 52 omgångar. Det råder alltså inget tvivel om att det här kommer bli en sevärd matchserie, där det vimlar av potentiella matchvinnare. Lagen har matchat sina nyckelspelare sparsamt över de senaste omgångarna.

Timrås Jakob Olofsson är tveksam till spel, medan Leksand har ett frågetecken för Anton Karlsson. Timrå har mött Leksand tre gånger under säsongen, vilket har resulterat i tre segrar för Timrå. Får Leksand revansch här? Det lär inte bli någon målfest, spelet kommer vara mer avvaktande än normalt. Har du fortfarande inte hämtat ut ditt riskfritt spel på Betsson, är det bara att rekommendera. Vid spel på resultat på Timrå mot Leksand kan du kamma hem rejält med pengar utan en insättning.

  • Bomben1 Tips: 1,2 – 1

Match 2: Borlänge – Huddinge

Här har vi en annan final, nämligen Hockeyettan Finalen, där Borlänge segrade i match ett i onsdags med hela 7-4. Borlänge har varit väldigt starka och stabila på hemmaplan den här säsongen, därför blir det svårt för Huddinge att vända matchserien. Huddinges försvarsspel imponerade inte i torsdags, och Borlänges snabba forwards fick stora ytor att husera på. I denna match tror vår hockey expert på en ny seger för Borlänge. Mycket mål tippas.

  • Bomben1 Tips: 4,5,6 – 3,4

Match 3: EHC Linz – Medveszcak Zagreb

Dagens Bomben Tips från Ettkrysstvå avslutas med matchen mellan österrikiska Linz och kroatiska Medveszcak. Det skiljde 19 poäng till Linz favör i grundserien, och det blev åtta poängs försprång i placeringsrundan. När det nu är dags för kvartsfinal, så är Linz stora favoriter. De senaste matcherna har dock varit målmässigt jämna, och det tror vår expert på Bomben blir fallet även nu.

  • Bomben1 Tips: 2,3, 4 – 0,1