Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben analys 3 december 2018

Veckan inleds med en intressant kupong. Vår Bomben analys 3 december 2018 tror det blir målgaranti på bägge sidor när Atalanta möter Napoli hemma. Övriga matcher bör också kunna bjuda på en del gjorda mål.

Atalanta – Napoli 1, 2 – 1, 2

Senast föll Atalanta mot Empoli trots att de ledde matchen med två mål. Innan det hade de fyra trepoängare i rad, varav en mot storlaget Inter. Nu är Ilicic avstängd. Napoli går riktigt starkt just nu, de har bara en förlust de senaste femton matcherna och kommer närmast från en stabil seger i CL mot Zvezda. Den här matchen lär det svänga om.

Levante – Athletic Bilbao 1, 2 – 0, 1, 2

Just spelar Levante riktigt fin fotboll. De har bara åkt på nederlag en gång de senaste åtta försöken. Det inkluderar en vinst mot mäktiga Real Madrid på deras hemmaplan. Kvitterade två gånger mot Huesca i cupen senast. Bilbao har en tuff säsong bakom sig med enbart en vinst på alla matcher.

Nürnberg – Bayer Leverkusen 0, 1 – 1, 2, 3

Här råder det viss klasskillnad. Leverkusen kan mycket sina bästa dagar men presterar inte på en jämn hög nivå. I veckan spelade de lika mot Ludogorets då stora delar av laget fick extra vila. Nürnberg har vacklat ordentligt den här säsongen och har en svårt match mot Schalke i benen. Svåra hemma.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!