Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Analys 17 November 2018

Den här gången är det nya UEFA Nations League som utgör stommen för vår Bomben analys 17 november 2018. De tre matcher har alla förmåga att bjuda på jämna och täta tillställningar.

Turkiet – Sverige 0, 1, 2 – 0, 1

För att drömmen om vidare spel inte skall släckas tidigt för vårt blågula lag är det seger som gäller här. Senaste mötet mot Turkiet på Friends Arena släppte Sverige en tvåmålsledning till förlust. Hemma är Turkiet än svårare, vi ser vårt landslag som klara underdogs här, men inget är omöjligt.

Italien – Portugal 1, 2 – 1, 2

Första matchen mellan de här två lagen var det Portugal som stod som segrare. Då ställde Italien upp med en alternativ startelva. Det gör de inte här, även om Bernardeschi ser ut att saknas. För att Italienarna skall ha chans att vinna gruppen är det seger som gäller här. Ronaldo och Pepe saknas för Portugal. Hemmalaget svaga favoriter här.

Albanien – Skottland 2, 3 – 1, 2, 3

Hemma är Albanien svårspelade. De bör ha bra möjlighet att rodda hem tre poäng. Skottland har en hel del spelarbortfall vilket påverkar kvalitén i laget. Bland andra är det Mulgrew, Devlin, McDonald och Grifftihs som saknas. Hemmalaget har bra chans. Vi tror bägge lagen hamnar io målprotokollet.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!