Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben 26/8 Experttips Söndag

Det är dags för tre svenska matcher på detta Bomben 26/8 experttips Söndag. BK Häcken har varit aktiva i Europa nyligen och spelar bra denna säsongen. Malmö FF går också starkt och ser bra ut i mötet mot Sirus.

Match 1: Häcken – Brommapojkarna 2, 3 – 0, 1

BK Häcken lyckades inte i kvalet till Europa League. I serien har spelet sett betydligt bättre ut. Tvåmålssegern över Sundsvall ger bra betyg. Nu ligger de på sjätte plats i tabellen vilket absolut kan bli något bättre ju längre säsongen fortskrider.

BP är ett bottenlag som har en tuff säsong. De har inte vunnit en enda gång på resande fot och det är högst tveksamt att den statistiken skulle ändras idag. Noterbart är att Brommapojkarna vann när de här två lagen möttes tidigare i år.

Match 2: Malmö FF – Sirius 2, 3 – 0

Malmö FF går starkt och har inte förlorat på femton omgångar. Nu väntar ett möte mot Sirius IK som de måste vinna för att inte bli avhängd i tabellstriden. Det bör betyda att Malmö är motiverade, trots att de hade en hård drabbning i kvalet till Europa League nyligen.

Sirius hade en hyfsad period de tog fyra raka trepoängare. Poängtapp mot Dalkurd senast höjer frågan om formen till ytan igen. När lagen spelade mot varandra tidigare i säsongen vann Malmö med fyra mål mot noll. Liknande resultat idag är att vänta.

Match 3: Östersund – GIF Sundsvall 1, 2, 3 – 0, 1

Östersund spelar bra just nu vilket resulterat i fyra segrar på raken samt tio där de inte förlorat innan de föll senast mot IFK Göteborg. Räkna med att de vill avbryta den negativa trenden innan den börjat.

Giffarna har haft en ganska svår säsong såhär långt vilket bland annat mynnat i att få utträde ur svenska cupen på grund utav Nyköping. När dagens två lag möttes tidigt på säsongen vann Östersund med tre mål mot två. Så bra lyckas nog inte Sundsvall idag.

HÄMTA 200 KR I GRATISSPEL HOS ROYAL PANDA!