Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben 12 Augusti Tips

Det är dags för nästa Bomben 12 Augusti tips. Vi tror att Man City börjar säsongen med att hamna i målprotokollet. Först ut på dagens kupong är dock ett möte i Allsvenskan. Denna omgången är det fyra matcher på schemat, vilket kan betyda bra utdelning.

Bomben Söndagsmatch 1: Häcken – Djurgården 0, 1 – 1, 2

BK Häcken fick en tuff lottning i kvalet till Europa League och fick tidigt biljett hem. Detsamma kan sägas om DIF. Stockholmarna är inne i en bra period där de inte förlorat på åtta matcher. De här två lagen spelade mot varandra för några veckor sedan. Då blev resultatet två – ett efter ett sent segermål.

Bomben Söndagsmatch 2: Östersund – Kalmar FF 1, 2 – 0

Östersund är kanske Allsvenskans hetaste lag just nu. De har radat upp fyra vinster på fem försök och skulle de få med sig ytterligare tre poäng ikväll är deras position i toppen av tabellen cementerad på riktigt. Räkna med mycket tänk hemåt. Vi tror på en målfattig match.

Bomben Söndagsmatch 3: AIK – Elfsborg 1, 2 – 0, 1

AIK har fortfarande inte åkte på sin första förlust för säsongen. Starkast defensiv i serien är en stor anledning till det. De spelade bra mot Nordsjälland i kvalet till Europa League, men åkte ur tll slut. Räkna med ett revanschsuget gäng som ställer upp mot Elfsborg. Boråslaget har problem att få till spelet och bottenstrid är verklighet.

Bomben Söndagsmatch 4: Arsenal – Manchester City 0 – 1, 2

Förra säsongen slog Man City poängrekord i den engelska ligan. Totalt skilde det nitton poäng ner till andraplatsen, vilket är extremt ovanligt. Pep Guardiola har nu fått tillskott av ytterligare talangfulla spelare och laget är bensäkra favoriter att ta hem ytterligare en ligatitel.

Arsenal har också en del ny personal. Tränarbytet mellan Wenger och Emery sticker ut. Den anfallsglada tränaren har dock en väldigt svår uppgift i premiären. De kanske kan få in ett mål, men det är tveksamt.

SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!