Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben 1 Hockey Tipsförslag 11 oktober

Det vankas hockey på de tre matcherna detta Bomben 1 hockey tipsförslag 11 oktober. Utöver chans till bra utdelning på grund utav sport är detta förslag mer värdefullt på grund utav 333 333 kronor extra i utdelning.

Match 1: Luleå – Frölunda 2, 3 – 1, 2, 3

Hemmalaget Luleå har två bra matcher i ryggsäcken inför det här mötet. Mot DIF tog de matchen till övertid, där de avgjorde. Med hemmafördel vill vi absolut inte räkna ut de i förväg.

Frölunda har haft tuffa drabbningar de senaste omgångarna. I CHL krossade de Ålborg med sex – noll. I matchen utgick Lundqvist men uppges vara redo för spel ikväll. Lagen spelar ofta täta matcher, varför krysset inte är en dålig utgångspunkt.

Match 2: Mora – Färjestad 0, 1 – 3, 4

Det har varit en dyster säsong för Färjestad såhär långt. En svag offensiv är den avgörande orsaken. Åtta mål på sex matcher är långt ifrån godkänt resultat. Spelade ut Linköping i en tremålsvinst, vilket dock är noterbart.

För Mora handlar årets säsong troligtvis om en bottenkamp. De har släppt in runt tre mål per match hittills och även om de även får in en del puckar är det klasskillnad mellan de här två lagen.

Match 3: Växjö Lakers – Malmö Redhawks 1, 2, 3 – 1, 2, 3

Växjö dominerade i fjol men i år har de inte fått igång spelet alls. Svalt målskytte har kännetecknat laget såhär långt. Dock har defensiven gjort ett bra jobb. Nu möter de Malmö som spelar bra i Europa men inlett serien ganska trevande. Bägge lagen spelade CHL i veckan. Malmö känns som bästa tipset. Men vi garderar rätt kraftigt.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!