Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Klara färdiga Swisha och Betta online

Gillar du spänningen av att placera ett spännande bet, men tycker ibland att det är krångligt sätta in pengar? Ibland kan den betalningsmetod krångla, det uppstår en fördröjning vilket gör att du inte kan spela online när du vill. Från 2019 har det helt plötsligt blivit mycket lättare att sätta in online genom appen Swish. I vår artikel tar vi upp fördelarna för dig som bettar på nätet när det gäller att använda Swish för Sportsbooken.

Swisha och betta direkt

Stora nyheter – nu kan du Swisha in pengarna och betta på studs

Även om det har skett mycket när det gäller utvecklingen för att sätta in pengar online, så är det ändå många som upplever det som krångligt. Kanske känner du dig lite osäker när det gäller säkerheten i samband med kreditkort på nätet? Det är ofta man kan läsa om bedrägerier online i samband med kortinsättningar. Det kan absolut kännas lite obehagligt att skriva in sitt kortnummer och CVC kod online. Nu kan du lägga din oro åt sidan och istället Swisha när du vill placera spel på din favoritsport online. Från januari 2019 har det dykt upp en hel rad av oddssidor på nätet som erbjuder insättningar genom Swish.

Swish + BankID = sant

Vi ser idag Swish-alternativet hos ett flertal ledande sportsidor. Det kan vara lite lurigt att hitta fram till de operatörer som erbjuder insättning genom Swish-appen. Det finns ett flertal jämförelsesidor på nätet som guidar dig till casinon och oddssidor som erbjuder det nya betalningssättet. Säkert har du även både sett och hört reklam genom svensk TV och Radio, som just handlar om att Swisha in spelpengarna.
När det är dags att använda Swish behöver du även ha ett BankID för att kunna genomföra din transaktion för att kunna betta. Ditt bankID kommer in i bilden när du ska godkänna transaktionen, du kvitterar insättningen med ditt mobila BankID.

Hur skaffar man Swish för odds?

Om du redan använder Swish för andra ändamål, så behöver du ingen ny Swish app för att kunna betta. Då använder du helt enkelt din vanliga Swish på de oddssidor som erbjuder Swish som betalningsmetod.
Skaffa Swish för enkla insättningar – om du inte är bekant med Swish så kan du enkelt skaffa dig en app genom de vanliga nedladdningssidorna. För att sedan kunna göra en insättning måste du ansluta till ditt bankkonto – det görs även enkelt genom ditt mobilnummer och därmed är du klar för att Swisha.
Det finns inga speciella gränser gällande insättningsbelopp när det gäller Swish, utan det är sportsidans gränser och regler som gäller.

Fördelaktigt och trendigt att Swisha in till oddskontot

Sammanfattningsvis är Swish helt klart en ny trend som är här för att stanna. Att placera spel online har länge varit väldigt populärt om inte man kan säga att det även gått och blivit folkligt. Swish har ett antal olika fördelar som onekligen gynnar spelbranschen på nätet. Snabbhet och effektivitet är något som sticker ut, det är så smidigt att Swisha in din insättning. På en minut eller mindre är du spelklar och redo att satsa på något marknadskraftigt odds. Rent säkerhetsmässigt är Swish fördelaktigt, då du inte behöver ange någon känslig information eller personliga uppgifter. Du hittar även lättåtkomlig historik för dina transaktioner och sist men inte minst kan du spara favorit-oddssidan som en favorit.
Helt klart är Swish och sport online ett koncept som är gjort för vinnare som vill placera snabba spel. Vi hoppas att det dyker upp fler sportsidor på nätet med Swish-alternativet för oss som älskar att betta på sport på nätet.