Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Europatipset Tips 19 Juli Onsdag

Det är dags för Europatipset tips 19 Juli Onsdag. Denna kupongen är det andra omgången i Champions League kvalet, vilket innebär bra spelalternativ. AIK och Häcken representerar Sverige i kvalet och gjorde stabila förstamatcher.

AIK – Shamrock Rovers 1

Först ut på kupongen är AIK. På bortaplan fick de med sig tre poäng via en uddamålsvinst. De spelade hyfsad fotboll och skapade en del farliga lägen. Den starka prestationen på bortaplan gör att ettan sitter, nu när det är spel i Stockholm som gäller.

BK Häcken – FK Liepaja 1

Häcken stod för en klar vinst mot Liepaja det första mötet. Resultatet blev tre mot noll, på bortaplan. BK Häcken inte bara vann klart, deras spel var flera snäpp bättre än motståndarna. Senaste omgången i Allsvenskan förlorade de dock mot Norrköping. Detta är svagare motstånd. Klar etta.

FC Köpenhamn – KuPS 1

Första matchen mellan det danska topplaget och mellangänget från Finland slutade med vinst med ett mål mot noll. Den siffran borde ha varit högre. FC Köpenhamn spelade en match för tre dagar sedan, men bör oavsett inte ha problem att ta hem en bekväm trepoängare.

Sarpsborg 08 – IBV Vestmannaeyjar 1

Den första matchen lyckades Vestmannaeyjar stå emot första halvan av matchen. När andra halvlek gjorde sitt intåg rann siffrorna iväg och matchen slutade fyra – noll till slut. På hemmaplan kommer Sarpsborg ta ytterligare en vinst. Ettan är given.

NSI Runavik – Hibernian 2

Första matchen slutade sex mål mot två. Skotska Hibernian innebar stora klasskillnader för Runavik från Färöarna. Även om hemmalaget fick in två mål kommer de inte ha något att sätta emot, oavsett hemmafördel detta mötet. Solklar tvåa.

Ujpest – Baku 1

Det första mötet vann Baku med tre mål mot ett. De såg ut att ha full kontroll på matchen och skapade farligheter på löpande band. Ujpest kan något bättre, men frågan är om det kommer idag. Vi ger det knappa tipset till Ujpest, som lär justera sitt spel något och har hemmafördel.

FH Hafnarfjordur – FC Lahti 1

Hafnarfjordur spelade effektiv fotboll det första mötet, som de tog hem med tre mål mot noll. Spelmässigt såg det jämnare ut än vad siffrorna visar, men Lahti hade problem att kapitalisera på sina möjligheter. Det lär bli en jämn match, men vi väljer ettan trots allt.

Maccabi Tel-Aviv – Ferencvaros 1

Den sista matchen slutade med ett kryss. Tel Aviv som hade favoritskapet på förhand väntade tills slutminuterna innan de prickade in kvitteringen. De hade ett bra spelövertag men lyckades inte få hål på Ferencvaros förrän sent i matchen. Med hemmaplan bör Tel Aviv ta hem det här, men det bör garderas.

Coleraine – FK Spartak Subotica 2

Den förra matchen slutade lika, efter att Spartak Subotica gav upp en straff fyra minuter in på stopptid. Resultatet fastställdes då till ett – ett. Spelet hade Subotica klart grepp om. Denna matchen har förmåga att bli en jämn affär, men vi ger bortalaget udden trots allt.

Domzale – Siroki Brijeg X

Den första matchen lagen emellan slutade med två mål var. I den matchen hade dagens hemmalag ett klart spelövertag. Det skiljer en del i kapacitet men det är inte omöjligt med ytterligare ett lika resultat i denna matchen. Vi startar med ett utgångskryss.

AS Trencin – Buducnost Podgorica 1

Första mötet slutade 2 – 0 till AS Trencin, som kontrollerade matchen totalt. Målen kom relativt tidigt i matchen. Returmötet på hemmaplan kommer de inte släppa. Vi spikar ettan.

Beitar Jerusalem FC – FC Chikhura Sachkhere 1

En mållös match förra mötet passar Beitar Jereusalem bra. De spelade bra fotboll sist även om det märktes att fokus inte låg framåt. Nu har israelerna hemmaövertag och lär trycka på framåt för fullt. Det blir en etta.

Osijek – FC Petrocub X

Osijek är ett snäppet vassare lag på pappret. Den första matchen slutade ett – ett, vilket vart ett rättvist resultat. Nu har laget hemmafördel. Frågan är om Petrocub orkar stå emot i nittio minuter. Vi är benägna att säga att de gör det. Ettan är möjlig, men vi tror på ett kryss främst.

SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!