Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Förslag 15 Maj

Topptipset förslag 15 Maj möts av flera intressanta matcher. I superettan väntar ett derby från Skåne mellan Landskrona BoIS och Helsingborgs IF, en match som är högintressant. Helsingborg har inte råd att tappa poäng för att hålla sig kvar i toppstriden, medans bottenlaget Landskrona tveklöst kommer försöka ta sin chans att nypa till sin stora rival.

Helsingborg saknar Liverstam och Johansson i backlinjen, vilket kan betyda positiva saker för Landskrona. Trots det tror vi att storlaget löser uppgiften och sätter en spik i Topptipset tips.

I England är Aston Villa på väg upp mot Premier League, även om 1 0 vinsten sista omgången inte imponerar nämnvärt. Nu står Middlesbrough för motståndet, ett lag som stått sig väl mot Birminghamlaget hittills. En öppen historia som vi väljer att helgardera i Topptipset förslag.

Enklaste spiken idag finner du i den brasilianska ligan Copa Libertadores där Gremio haft en stark inledning på säsongen. De möter Monagas som blev krossade med 4 -0 på hemmaplan senast lagen möttes.

100% Bonus upp till 1000 kr + 50 Free Spins

Spela på matchen hos Betser! Med en välfylld och snygg sportsbook och bra kampanjer kan vi varmt rekommendera detta spelbolag.

Tisdagens Systemförslag för Topptipset

Aston Villa – Middlesbrough 1X2

Hemmalaget har stått för stabila insatser på hemmaplan hela året. Med det sagt drev Middlesbrough tempot senast. Det behövs enbart ett lika resultat för att Aston Villa skall avancera till kvalfinalen som spelas på Wembley, där Fulham står för motståndet.
Första mötet slutade 1 -0 vilket bäddar för ett osäkert resultat, eftersom Aston Villa inte har möjlighet att slappna av och spela på resultat, säger laget själva. Laget saknar dock en viktig kugga eftersom backen Ayala är skadad.

Landskrona BoIS – Helsingborgs IF 2

Pressen ligger på Helsingborg som har ett starkt favoritskap. De saknar både Liverstam och Dahlhberg, men bör trots det knipa en enkel seger efter kvällens match.
Ett annat Skånederby i allsvenskan nu i veckan lockade över 7 000 åskådare. Det bör betyda att det största Skånederbyt sett till publik återfinns i superettan. Räkna med ett bra tryck från åskådarplats när uppstickaren Landskrona kämpar för överlevnad.

St. Patrick’s Athletic – Sligo Rovers 1X

Hemmalaget har stått för starka insatser hittills och har enbart en förlust på hemmaplan. Sligo förlorade senast mot Dundalk. Lagen står traditionellt för jämna insatser. St. Patrick´s står utan Garvan, som är sjuk. Mittfältaren är en viktig kugge i laget.

Anfallaren Fagan tillbaka efter en skada. Anfallaren har gedigen meritlista med bland annat spel i Manchester Uniteds ungdomslag, samt i de spanska och skotska fotbollsligorna. Det återstår att se om Fagans återkomst vässar anfallet för Athletic.
Rovers har å andra sidan stora skadeproblem med hela sex spelare som inte kan ställa upp från start. De fyller ut med spelare från sin U19-trupp. Vi tror på hemmaseger.

Wolfsberger AC – Austria Wien 1X2

Bortalaget Austria Wien får slita för sina poäng. Senast räckte ett stort spelövertag bara till en poäng. Wolfsberger är å andra sidan på väg tillbaks efter en svacka. Matchen denna vecka är speciell. Det är en repition av en match som avbröts nu i veckan på grund utav ett regnoväder. Då stod det 2 – 0 i paus. Det är dock hela matchen som spelas om ikväll vilket Austria Wien chans till förbättring. Dock stannar gula kort och uppvisningar kvar, vilket betyder att Prokop fortsatt saknas efter sina två gula kort senast.

Le Havre – Brest 1X2

Två likvärdiga lag där formen för dagen kommer fälla avgörandet. Brest inleder kvalspelet till Ligue 1 ikväll, men gör så utan mittfältsjätten Jessy Pi, som har ljumskproblem. 24-åringen har varit en viktig del för Brest under säsongens gång. Utöver det finns sex andra spelare på skadelistan, inklusive den giftiga anfallaren Mayi.

I kvällens match står en plats i semifinalen i kvalet på spel, där vinnaren möter Ajaccio. Vinnaren därifrån möter det artonde laget i Ligue 1, där en plats i den finaste franska ligan står som pris till vinnaren. Vi garderar i Topptipset tips 15 Maj.

Vitesse Arnhem – Utrecht 1X

En viktig match med en plats i Europa League i potten. Senast stod Arnhem för en stark prestation mot Den Haag. Utrecht å andra sidan gick vidare på grund utav bortamål. Senast mot Herenveen vann laget utan sin fixstjärna Zakari Labyad. Ryktet gick att han främst saknades för att avsluta en storaffär med toppklubben Ajax. Affären är nu officiell men 25-åringen kommer ändå ställa upp i det första av två möten mot Vitesse ikväll.

Mittfältaren har stått för elva fullträffar och åtta assists på de 29 matcher som spelats i grundserien. Nästa säsong vänbtar uppgiften med att fylla skorna för Ziyech som lämnar Ajax i sommar.

Defensor Sporting – Cerro Porteño X2

Senast lagen mötte avgjorde Cerro Porteño på stopptid. Hemmalget har en kämpig period just nu och vi tror på en tvåa.
Tillbaka för bortalaget från Paraguay är Insaurallda i kvällen match i Copa Libertadores, mot Defensor från Uruguay. Den heta anfallaren har saknats de två senaste matcherna på grund utav skada. Tillbaka är även rutinerade Nelson Valdez, som stått för hela 77 landskamper för Paraguay. På grund uatv skada deltog inte han i den senaste 1 – 0 vinsten mot Olimpia. Defensor sporting saknar Goñi i uppställningen. Bortalaget bör knipa poäng i matchen.

Monagas SC – Gremio 2

Gremio står för starka insatser både i ligan och i Champions League. Senaste mötet mot Monagas SC dominerade laget totalt. De kan garantera vidaregång i Copa Libertoderas ikväll, genom att ta med sig tre poäng. Då måste de först klara av det Venezuelanska topplaget, som uppvisar bra form efter krossen av grupptvåan Cerro Porteño med 5 -0 hemma.

Risken finns att tränaren Portaluppi känner sig allt för säker med den bra formen, så att de inte tar motståndet ikväll på allvar. Han ställer enbart upp med fem ordinarie startspelare ikväll, för att laget känns slitet, enligt honom själv. Två av dessa fem är dock de absoluta nyckelspelarna i laget, vilket bör betyda en bekväm seger för Gremio.