Menu

Integritet

Bild på integritet

Ettkrysstva.com jobbar hårt för att se till att den personliga information som du väljer att ge oss hanteras säkert. Vi bryr oss om din integritet. Med personlig information avses all information om dig själv, som ditt namn, din adress, ditt födelsedatum och kreditkortsinformation, samt ytterligare information som du väljer att uppge.

Ettkrysstva.com kommer att göra sitt yttersta för att se till att din personliga information hanteras i överensstämmelse med de lagar och regler som gäller i de länder vi verkar i. Ettkrysstva.com vill med denna policy meddela dig hur vi använder din personliga information. Istället för att förklara integritet, går vi nedan in på svar på viktigaste frågor som du kan tänkas dig ha. Alla vi är måna om anonymitet och skydd av våra uppgifter på casinon och bettingsidor. Frågorna vi brukar få om detta ämne är oftast de samma.

Sparar vi din personliga information på vår sajt?

Om du uppgett ditt namn och din adress på den allmänna delen av sajten, för att på så sätt få information om våra produkter och vår service, kan du ge oss ytterligare personlig information frivilligt. Här kommer du att uppmanas att ge din personliga information i syfte att registrera ett nytt konto hos Ettkrysstva.com.

Om du redan har ett konto hos Ettkrysstva.com behöver du använda ett lösenord för att komma in på Ettkrysstva.com. En sessionsbaserad kaka kan användas för att du ska kunna lämna och återvända till vår sajt utan att behöva uppge lösenordet igen. Vår webbserver kommer att registrera de sidor du besöker inom vår sajt.

Hur kommer vi att använda din personliga information?

Vi kommer att behandla din personliga information i enlighet med gällande lag om dataskydd. Ettkrysstva.com kommer att behandla dina personuppgifter för följande ändamål: administrering av ditt konto; underhåll av våra egna konton och register; bevaka sajtens användning och kvaliteten på servicen; och informera dig löpande om produkter och tjänster som du kan vara intresserad av (”ändamål”). För att ta del av våra speltips behöver du aldrig att betala något. Inte heller behöver ge bort några personliga uppgifter. Dessa kan dock behövas, om vi på Ettkrysstva.com börjar med andra tjänster.

Alla register tillhör Ettkrysstva.com och kommer enbart att användas för de enligt ovan angivna ändamålen. För att säkerställa kvaliteten på vår service kan vi i vissa fall övervaka den kommunikation som du eventuellt har med oss endera via skrift eller e-post (”upptagningar”). E-post krypteras ej från eller till den allmänna eller privata delen av sajten. Vi kommer också att lämna ut dina personuppgifter, i marknadsföringssyfte, till en tredje part verksam i spelbranschen, som vi samarbetar med. Härmed godkänner du en sådan förmedling.

Information till tredje part

Din personliga information kan, för de ändamål som anges ovan, överföras eller vidarebefordras av oss till någon av våra affärspartners eller företag vi samarbetar med, vilka är väl lämpade att behandla dina personuppgifter för dessa ändamål.

Vi och dessa företag kan ta in tredje parts företag för att behandla din personliga information, och denna process kommer att regleras genom ett avtal i enlighet med de lagar som gäller. När lagar eller förordningar kräver kan din personliga information vidarebefordras till statlig myndighet, tillsynsmyndighet eller verkställande myndighet.

Samtycke för integritet

Genom att skapa ett konto hos Ettkrysstva.com samtycker du till att bli kontaktad av alla parter i Ettkrysstva-gruppen, enligt de kommunikationspreferenser du har valt i ditt konto. Om du har några frågor eller vill ändra på några inställningar kontakta gärna vårt vänliga supportteam.