Menu

Oddset Matchen

Oddset Matchen är spelet för dig som är riktigt sportintresserad. Din utmaning blir att pricka in rätt resultat i en eller flera matcher. Oddsen är löpande fram till spelstopp. Det betyder att de förändras konstant beroende på hur insatserna fördelar sig. Matchen erbjuds för en rad olika sporter och tänk på att det alltid är resultatet efter ordinarie matchtid som gäller. Xperten väljer du om du vill ha hjälp av tio experter att tippa matchresultatet. Spelformen är ungefär lika populär som dess ”systerkupong” från Svenska Spel, nämligen Bomben.

Du hittar utan tvivel några spel som går att satsa pengar på, om du kollar på listan över Matchen ikväll. Notera att varumärket som ägs av det statliga spelmonopolet är ej att förväxla med TV matchen idag som inte har något med spel om pengar att göra.

Så här spelar du Matchen

 • Välj ett spel för att spela Matchen direkt och ange antal mål för hemma- respektive bortalaget. Väljer du systemreducering (H O B) utesluter du hemma- eller bortaseger respektive oavgjort. Systemreducering gör ditt Oddset Matchen-system billigare.
 • Välj insats på mellan 10 kronor och 500 kronor på sammanställningen längst ner.
 • Klicka på Betala-knappen till höger
 • Efter att ha betalt för din Oddset Matchen-kupong, gå till sektionen Mina spel och följ ditt spel live eller för att se om du vunnit.
 • Det går inte att registrera fler än 9 stycken mål för ett lag i Matchen

Funktionen Xperten

 • Klicka på menypilen längst upp till höger när du befinner dig i Oddset Matchen-meny och håller på att lämna in din spelkupong.
 • Klicka på funktionen Xperten.
 • Välj sedan det önskade antalet rader i sammanställningen du hittar längst ner.
 • Klicka på Betala-knappen som du hittar till höger för att lägga dina insatser.
 • Gå sedan till ”Mina spel” och, självklart, är vårt tips att du följer ditt spel live för att se om du vunnit.

Annullera spel i Oddset Matchen

Välj aktuellt spel i ”Mina spel” och klicka på ”Ångra spel”. Annullering av spel på Oddset Matchen kan göras senast 30 minuter efter att du lagt spelet. Hos ombud måste annullering ske i samma terminal som spelet lades. Vill du sedan välja en ny kupong, gå till listan med spel på Matchen ikväll och registrera en ny.

Tipsinfo

Match info OddsetPå Oddset Matchen får du tillgång till Tipsinfo-funktionen. Så här gör du för att komma åt den:

 • Klicka på menypilen längst upp till höger.
 • Välj Tipsinfo i menyn och filtrera enligt önskemål

Oddset Matchen Vinstplan

Återbetalningen på Oddset Matchen är 70 procent. Det är inte alls mycket, men så mycket får du om du satsar pengar på tipsspel och odds från Svenska Spel. Vill du få mer i vinståterbetalningsprocent och därmed mer pengar tillbaka i snitt, bör du välja andra alternativ så som utländska bettingbolag på nätet. Vissa av dem har produkter som är i det närmaste identiska med de som Svenska Spel erbjuder. Idag är det lika säkert att välja satsa på betting online. Du blir inte blåst om du väljer stora spelbolag på nätet. Dessutom får du en mycket bättre vinstplan.

Matchen resultat

Du hittar resultat för Matchen på text tv, sida 557. Det är få som känner till denna sida, då de flesta av oss besöker sidor som börjar med 37 för att kolla Stryktipset resultat. Vi på redaktionen brukar rätta rad på nätet. Det finns ett flertal olika sätt att följa matcher live. Vi föredrar Soccerway, om det är fotboll. Följer vi tennis, hockey och andra matcher, väljer vi oftast Livescore hemsida. För att hålla koll på Matchen resultat, brukar vi ibland logga in på Svenska Spels hemsida