Menu

Frågor om bonusar

Här får du svar på populära frågor om bonusar på odds som du får av spelbolagen på nätet. Notera att reglerna skiljer sig hos olika bettingsajter. Det kan därför vara smart att dubbelkolla i regler och villkor för odds sidan du spelar på för att vara på den säkra sidan. Notera att även om vi fokuserar på betting så kan vi även inkludera generiska svar i denna artikel som gäller andra spelprodukter.

Bonusar vs free bets

Vi börjar med att kika på skillnader mellan free bets och bonusar. Det är en vanlig fråga bland de som letar efter bra välkomsterbjudanden och vill ha tips. Svar på denna fråga hjälper dig att jämföra dessa två typer av registreringskampanjer. Bonusar på odds måste satsas av dig de specifika tider som varje bonus är uppställd till och du kan satsa den delvis. Det innebär att du inte är skyldig att satsa hela beloppet av bonusen på en gång. När insatsbeloppet är klart då får du göra ett uttag.

Med Free Bet måste du satsa hela beloppet av den fria satsningen på en gång. I dina vinster borde du inte lägga till beloppet för den fria insatsen. Har du fått en gratis satsning av 10 euro och satsar det här beloppet på en fotbollsmatch i ett udda av 2? Detta innebär att om din satsning vinner får du: 10 x 2 -10 (beloppet för den fria insatsen) = 10 euro. Så alltid i Free Bet måste du dra av värdet på Free Bet från dina vinster.

Fler frågor om bonusar kommer

Vi på Ettkrysstvå arbetar hela tiden med att uppdatera vår sajt och ha så mycket information om odds och betting bonusar som det bara går. Denna artikel är tänkt att finnas kvar och fyllas på allteftersom vi får in vanliga frågor om bonusar från våra besökare. Under 2018 kommer denna sektion att utvecklas vidare för att ge dig svar på frågor kring omsättningskrav, minsta insatser vid spel med oddsbonus och en rad andra viktiga frågor. Om du har tips eller undrar något om spelbolagsbonusar, är du välkommen att maila oss så hjälper vi till. Vi har kontakt med managers hos de flesta bettingsidorna på nätet och är experter inom odds och betting. Chansen är stor att vi redan vet vad som gäller och kan ge dig svar på dina bonusfrågor med en gång.