Menu

Bonus Trading

Bild på skylt med bonusEtt sätt att tjäna pengar på odds på nätet är att jaga erbjudanden och vinna med bonus trading. Denna strategi går ut på att du kan tjäna pengar utan att riskera något. I vår guide nedan går vi igenom alla bästa tips för hur du lyckas med att gå plus på betting med hjälp av alla bonuskampanjer som går att hitta hos spelbolag online. Målet är att maximera dina chanser, när du hämtar olika bonusar.

Det enklaste sättet att förklara strategin är att du öppnar konton på flera bettingsajter för att sedan placera dina bets på samma spelmarknad, fast på olika resultat. I så fall påverkar inte utgången av spelet hur mycket du vinner. Det du måste göra är att räkna ut hur mycket exakt du bör satsa på varje alternativ för att tjäna på bonus trading. Följ stegen nedan och börja vinna oavsett hur matchen slutar!

Hitta rätt bettingsajt för trading

Vi rekommenderar dig att börja med att kika på en lista över alla tillgängliga spelbolag med oddsbonusar. För att optimera denna strategi räcker det inte med att hitta rätt bettingsajt. För att få mest utdelning på bonus trading krävs det att du väljer flera spelsajter. Ju fler, desto bättre.

Vårt tips är att du satsar några minuter på att hitta spelbolagen med både högst bonusbelopp och lägst krav på omsättning av bettingbonus. Har du fortfarande inga spelkonton hos de största svenska operatörerna, är det självklart en fördel. Då har du fler valalternativ. Dessutom brukar du få rätt bra erbjudanden på odds från dessa, vilket gör dem extra attraktiva för bonus trading ändamål.

Spela på samma match hos två eller fler spelbolag

För att få riktiga pengar på ditt spelkonto som går att ta ut oavsett hur matchen slutar, måste du spela på samma match hos flera olika odds sidor. Samma gäller även bets på turneringsvinnare. Hämta bonusen hos lika många spelbolag som det finns valalternativ för ditt spel och satsa på olika utgångar.

Det är viktigt att förstå att det aldrig är smart att satsa alldeles för mycket av din totala budget på enskilda bets. Du vill helst behålla spelsaldo så länge det går tills du är klar med omsättningen av din bonus till riktiga pengar. I så fall slipper du registrera konton och göra insättningar hos fler spelbolag för att bli klar med din omsättning.

Har du satt in 1000 kronor och erhållit bonus på 1000 kronor hos två bettingsajter, rekommenderar vi dig att du satsar 500 kronor åt gången och bonustradar på tennismatcher eller fotbollsmatcher med två vinstalternativ, t. ex. 1X eller X2.

I denna artikel går vi inte in på hur du omsätter dina bonuspengar hos oddsbörser, där du bokar och backar bets och därmed agerar som både oddsexpert och spelare. I stället fokuserar vi på hur du vinner på vanliga bettingsajter, där du endast kan spela på ett visst resultat mot huset.

Tänk dock på att det är fullt möjligt att använda dig av samma strategi även hos betting exchange. Där riskerar du dock att få ditt konto blockat rätt så fort, om du gör så. Dessutom brukar oddsbörser vara snabba på att sätta gränser på dina bets, så fort det uppdagas att du kör bonus trading och spelar på samma match eller gör andra konstiga insatser. Vid satsningar hos två eller flera bettingsajter är riskerna att åka dit minimala.

Bli rik på bonus trading

Det var betydligt mer populärt med bonus trading för några år sedan. Nu är det få oddsspelare från Sverige som satsar sin tid på strategin. Det beror på en rad olika faktorer. Den viktigaste av de alla är nog att få tror att det fortfarande går att bli rik på bonus trading på betting.

Anledningen till denna övertygelse är att vi tror oss redan ha öppnat kontona hos alla bettingsajter som finns. Men så är inte fallet. Som ni ser på vår sajt, så finns det totalt över 50 odds sidor som antingen har en svensk version eller accepterar bets från Sverige.

Låt oss säga att ni har redan 10 bettingkonton online. Då har ni 40 sajter där ni fortfarande har en välkomstbonus på odds att plocka. Vi antar att ni i genomsnitt får 500 kronor extra i bonus hos varje ny bettingsajt, om ni maxar ut kampanjen till nyreggade spelare. I så fall är det lätt att beräkna hur mycket ni kan tjäna på bonus trading.

Först delar vi antalet nya sajter (40) med två för ni vinner pengar på varannan sajt. Sedan är det bara att multiplicera 20 med 500 kronor. Det betyder att ni kan få 10 000 kronor i vinst på bonus trading, om ni omsätter alla bonusar som ni ska enligt bonus trading strategin. Ni blir rikare, men inte riktigt miljonärer. Å andra sidan testar ni även en mängd nya svenska odds sidor

Bonus trading tips

Innan du börjar öppna konton hos alla nya spelbolag, måste du känna till några viktiga begrepp. Det är vårt allra viktigaste tips för dig som planerar omsätta olika bonusar på ett smart sätt. De är visst viktiga för varje person som spelar på odds, men extremt viktiga för er som vill vinna med bonus trading metoden:

  • Avgifter – vissa spelbolag kan ta ut avgifter för bets, vilket kan påverka din budget. Kolla upp vad som gäller hos ditt spelbolag online innan det är för sent;
  • Minimiodds – hos många bettingsajter går det inte att betta med välkomstbonus på en viss match/turnering, om oddsen inte ligger på en viss miniminivå. Det kan vara extremt störigt vid bonus trading. Vårt tips är att du aldrig väljer matcher med en klar favorit vid bonus trading;
  • Krav på omsättning – för att underlätta processen av omsättning av din bonus rekommenderar vi att välja par av spelbolag på ett sådant sätt att de har samma omsättningskrav. I så fall slipper du krångeln med matematiken och får det enklare att ta ut din bonus trading vinst.